INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Performanță incredibilă » Panti i-a bătut pe De Gea și Courtois și a prins cea mai bună echipă a anului din Premier League!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2015 11:47

Costel Pantilimon demonstrează încă o dată faptul că e un portar de clasă, iar după ce a reușit să-și salveze echipa de la retrogradare acum a fost inclus în cel mai bun "11" al anului din Premier League.

Jurnaliștii engezi de la The Guardian au realizat echipa anului din campionatul englez, iar în poarta acesteia l-au plasat pe portarul lui Sunderland.

Românul a devansat goalkeeperi precum David de Gea, portarul lui Manchester United pe care Real Madrid vrea să plătească 30 de milioane de euro, sau Courtois, cel care apără buturile campioanei Chelsea.

"Făra eroul Pantilimon, Sunderland nu ar mai fi rezistat în Premier League. Uriașul din România a fost într-o formă de zile mari în meciul contra lui Arsenal, dar ăsta este doar un exemplu pentru fostul portar de la Manchester City.

În cele 28 de apariții ale sale în acest sezon, Pantilimon a reusit 109 intervenții și are o rată de reușită de 78.4%, peste toți ceilalți portari din Premier League. Deși De Gea a reușit cîteva dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon, statistic, portarul lui Manchester United a avut o rată de 69.4% a intervențiilor bune", a scris The Guardian.

Echipa anului în Premier League: C. Pantilimon (Sunderland) - B. Ivanovici (Chelsea), C. Smalling (Man. United), L. Koscienlny (Arsenal), N. Monreal (Arsenal) - A. Sanchez (Arsenal), S. Cazorla (Arsenal), C. Fabregas (Chelsea), E. Hazard (Chelsea) - D. Costa (Chelsea), S. Aguero (Man. City)

panti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
879543692084532
Cristian Ionescu  •  28 Mai 2015, 18:47

***, ca de obicei dragi jurnalişti! Cel mai bun portar a fost Fraser Forster de la Southampton. Cât a apărat el, Soton era pe locul 2, cu cea mai bună apărare. După accidentarea gravă de la genunchi au luat-o la vale, terminând pe 7 şi sunt la mâna lui Arsenal, doar o victorie a acestora îi mai poate duce în Eurpoa League.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  28 Mai 2015, 18:41

Pantilimon este un om de mare caracter, iar in fotbalul englez reusesc doar acei fotbalisti, care pe linga calitati sportive, au calitati morale deosebite. Costel Pantilimon a obtinut in Anglia ceva ce nu prea este la indemina fotbalistilor romani:RESPECTUL! Il merita!

griga77
griga77  •  28 Mai 2015, 16:26
Postat de Florin Serban pe 28 Mai 2015, 14:35

Bravo Panti ai aratat ca esti cel mai bun portar roman, dar nu prea esti bagat in seama de presa sportiva stelista din Romania. Panti in echipa sezonului, chiriches si gardos in echipa petardelor.

Corect. + inca o petarda Tatarusaaanuuuu

Vezi toate comentariile (15)
Comentează