INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AS ROMA

Pericol brazilian » Dacă scapă de Stekelenburg, Lobonţ dă peste Julio Cesar

Articol de - Publicat sambata, 21 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 iulie 2012 20:30

Mai potrivit stilului antrenorului Zeman, portarul român l-ar putea avea rival pentru titularizare la AS Roma pe goalkeeperul scos din lot de Inter


Roma îi pregăteşte o surpriză lui Lobonţ. Dacă stilul de joc al noului tehnician Zeman l-ar recomanda favorit la titularizare între buturile "giallorossilor", mercato i-ar putea aduce portarului român un rival periculos. Inter l-a propus pe Julio Cesar, goalkeeperul de 32 de ani fiind lăsat să se transfere gratis!

Cu alte cuvinte, "Lobby" ar avea concurenţă redutabilă în stagiunea viitoare, deşi Curci, al treilea din lot, a fost împrumutat la Bologna, şi Stekelenburg nu-i în graţiile lui Zeman, Roma încercînd să-l vîndă.

Antrenorul e atras de idee, mai ales că brazilianul posedă joc bun de picior. Corriere dello Sport scrie că AS Roma poate profita de eşecul discuţiilor dintre Inter şi Palmeiras, dar trebuie să se înţeleagă la salariu. Ajuns rezervă, după ce Inter l-a luat pe Handanovici (Udinese), şi neconvocat în primul cantonament, Julio Cesar mai are două sezoane de contract cu "nerazzurrii" şi cîştigă 5 milioane anual, dublu faţă de cît e dispusă Roma să liciteze. L-ar convinge însă cu un angajament pînă-n 2016.

"Tehnic şi cu personalitate"
Presa romană continuă să-l laude pe Lobonţ. "Românul e de preferat pentru dezinvoltura intervenţiilor în afara careului. Siguranţa şi personalitatea cu care conduce defensiva l-ar propulsa ca titular. Ca şi Stekelenburg, Lobonţ suferă însă la mingile înalte şi iese timid, lăsîndu-i pe fundaşi să se descurce la loviturile de cap. Olandezul are o circumstanţă agravantă, înălţimea de 1,98m", a scris "romanews.eu".

510 mii de euro este salariul lui Lobonţ la AS Roma, de trei ori mai puţin decît primeşte Stekelenburg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează