INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ÎN FORMĂ

"Periculosul" Niculae

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2008 00:00

Francezilor le e teamă de Daniel Niculae. Golurile lui Daniel Niculae n-au scăpat ochiului vigilent al ziariştilor din Hexagon. Vîrful lui Auxerre, cu 9 reuşite în Ligue 1 (sezonul trecut a avut doar 4), a fost declarat "golgeterul săptămînii" de Le Parisien, care le-a atras atenţia internaţionalilor francezi: "Domnilor albaştri, acest om e periculos! Niculae, atacantul României, primul nostru adversar la Euro, îi dă culoare lui Auxerre. A renăscut". Le Parisien a adăugat: "În primul an, a avut probleme de adaptare. Un împrumut la Rapid a picat în ultima clipă". Daniel a explicat: "Nu prea jucam şi îmi era teamă să nu pierd Euro. Antrenorul credea că nu sînt atît de bun. Acum vorbesc mai mult cu el şi cu colegii mei".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  20 Februarie 2008, 13:43

eu sunt stelist dar in atac sunt sigur ca niculescu ar face mai mult decat niculae. Nu uitati meciul cu bulgarii in care niculae a ratat vreo 3 ocazii cand a sutat prost de la 25de metri singur cu portarul. Si marica e praf. La niculescu un lucru imi place: daca are ocazia o baga in ate fara sa se omplice

 •  20 Februarie 2008, 11:25

Sunt DINAMOVIST ....dar D.Niculae treebuie neaparat sa joace in atac alaturi de MUTU...si nu trebuie uitat nici Niculescu ..!!

 •  20 Februarie 2008, 11:24

E cel mai bun atacant pe care-l avem in momentul asta...pe unii ii deranjeaza ca e rapidist,inclusiv pe Piturca...insa cum sa-l compari pe Daniel Niculae cu Gugel Bucur?...e diferenta de la cer la pamant...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează