INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Picaj! Presa a măturat pe jos cu Ștefan Radu după Napoli - Lazio 5-0: ”Un chin”

Radu (dreapta), care pierde aici duelul cu Allan, a dublat greșit la alte două goluri ale napoletanilor  // Foto: Guliver/GettyImages
Radu (dreapta), care pierde aici duelul cu Allan, a dublat greșit la alte două goluri ale napoletanilor // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 22 septembrie 2015 00:00

Apărătorul lazial a greșit grav în minutul 59, cînd pasa sa înapoi a fost interceptată de Higuain, care a făcut ”dubla”, marcînd pentru 4-0.

De cînd a prelungit cu Lazio pînă-n 2020, Ștefan Radu s-a schimbat complet. În rău! N-a fost meci al romanilor în acest sezon să nu greșească. Duminică seară, pe San Paolo din Napoli, a continuat seria neagră. De fapt, toată apărarea lui Lazio a fost vraiște, iar dezastrul, total: 0-5!

Nici o surpriză

"De pe flancul lui au venit baloane peste baloane în inima careului lazial. A fost un chin constant pentru Radu să-și protejeze zona", a punctat cotidianul Il Messaggero, care l-a notat cu 4,5.

Iar site-ul "La Lazio siamo noi" l-a încondeiat pe fundașul stînga al alb-albaștrilor pentru "assistul" de la golul patru: "Din păcate, randamentul lui slab nu mai e o surpriză. Fără suflu pe toată durata partidei, i-a oferit lui Higuain pasa «filtrantă» pentru 4-0 cu o minge trimisă greșit înapoi. Nu mai are siguranța în joc de altădată".

La arat

Dacă agenția "Lazio News" s-a înscris în trend, "Radu a comis greșeli grosolane. Hysaj și Callejon au arat literalmente flancul stîng al lazialilor", Gazzetta dello Sport a fost sensibil mai indulgentă. I-a dat nota 5 și a scris că românului "i-a fost ceva mai ușor", dar numai pentru că  "spaniolul Callejon nu s-a dovedit la fel de percutant precum ceilalți jucători napoletani".

"Am mai avut jucători slabi și-n alți ani, dar așa lași n-am mai văzut"
Mesajul suporterilor laziali

1.400.000 €pe sezon cîștigă Radu la Lazio, potrivit contractului reînnoit în vară. Cu 200.000 de euro mai mult decît pînă acum

13 goluria încasat Lazio în 4 meciuri "afară" în play-off-ul Ligii, în grupele EL și în campionat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adianghelescu
adianghelescu  •  22 Septembrie 2015, 09:33

ce va mai bucurati ziaristi sclavi ai stinei cind radu stefan joaca prost cind juca bine nici nu exista pentru voi lasa ca ajucat formidabil chiricash la napoli la o nunta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează