INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENORUL RANIERI SE OPUNE CEDARII LUI

"Piţ rămîne la Roma"

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2010 00:00

Antrenorul Romei, Claudio Ranieri, a rămas foarte plăcut surprins de evoluţia lui Adrian Florin Piţ în repriza secundă a a meciului cu Triestina (3-1), disputat recent în "optimile" Cupei Italiei.

Iar deunăzi, cînd conducerea clubului şi-a pus problema cedării mijlocaşului român la un alt club, tehnicianul italian a pus piciorul în prag: "Piţ nu se mişcă de la Roma pînă în vară".

Piţ a fost adus gratis de Roma, de la Bellinzona, în vara lui 2007. În 2008, vreme de un sezon, el a fost împrumutat la Pisa. În actuala stagiune, a bifat o apariţie în Serie A, 25 de minute cu Livorno (0-1), şi o alta în Cupa Italiei, cu Triestina (45 de minute).

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  19 Ianuarie 2010, 21:09

Cand ajunge unu` de la steaua sa joace la Roma atunci sa faceti misto, pana atunci ciocul mic si mars la Dayro sa va dea autograf!

dumyalx
dumyalx  •  19 Ianuarie 2010, 20:03

=)) da frate!!! Leit Morosanu! :))

 •  19 Ianuarie 2010, 19:01

adevarat graiesti ! =))))))))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează