INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŞAHTIOR

Presa din Italia: Lucescu este foarte aproape de PSG

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2011 12:30

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, este foarte aproape de a ajunge la o înţelegere cu gruparea franceză Paris Saint-Germain, informează site-ul sportal.it, care citează surse din Ucraina

 

" Mircea Lucescu este foarte aproape de a demisiona de la Şahtior Doneţk, tratativele cu Paris Saint-Germain aflându-se în faza finală", a scris sursa citată.

Lucescu, în vârstă de 65 de ani, a pregătit în cariera sa echipa naţională a României şi formaţiile Corvinul Hunedoara, Dinamo Bucureşti, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid Bucureşti, Internazionale Milano, Galatasaray Istanbul, Beşiktaş Istanbul şi Şahtior Doneţk.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
submarina
submarina  •  20 Aprilie 2011, 15:30

Ar fi f bine pentru Lucescu sa antreneze in Franta, acolo, unde fotbalul e cu mult peste cel din Ucraina, dar si va infrunta mult mai multe greutati...la Sahtior a avut totul pe tava pus... e o mare provocare pentru Nea Mircea! parea mea, ca-i va fi extrem de greu sa confirme acolo...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează