INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Presa italiană despre Dică: "Lent şi inofensiv"

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de - Publicat vineri, 16 ianuarie 2009 00:00

Dică nu s-a schimbat deloc în 2009. Titularizat după 4 luni şi împovărat cu banderola de căpitan al Cataniei, fostul stelist a fost o umbră cu Juventus (0-3) în "optimile" Cupei. "Două sau trei deschideri bune, apoi nimic ori aproape nimic în 75 de minute. Impresionant prin lentoarea mişcărilor. Puţin dinamic, fără răutate şi fără ambiţia de a reuşi, a confirmat că are tehnică, dar niciodată nu s-a putut sincroniza cu ritmul din Il Calcio", l-a criticat "La Sicilia", care l-a văzut cel mai slab de pe teren (nota 4,5). "Obiect misterios, ne-a arătat că face economie în teren", a scris şi "Goal.com". Walter Zenga i-a luat însă apărarea: "A stat mult pe tuşă şi am vrut să-i dau moral. Nu este corect să-l judecăm după un meci".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
 •  16 Ianuarie 2009, 12:14

Doamne!Ce bine e ca nu a venit la Cluj!

 •  16 Ianuarie 2009, 11:12

Dică, te chem la naţională.

 •  16 Ianuarie 2009, 11:04

MAI CE*** SUNT ITALIENII ASTIA!! SA NU PRICEAPA EI VALOAREA INESTIMABILA SI INCOMENSURABILA A GENIALULUI NICOLAE DICA!!! NISTE TARANI,CE MAI!! ADUCETI-L INAPOI,PACAT SA SE IROSEASCA ACEST GENIU BECALIAN,SA VINA INAPOI LA TATUCUL LUI!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează