INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Prima reacţie după anunţul plecării lui Victor Piţurcă! Laurenţiu Reghecampf e nerăbdător: "Ne întîlnim de două ori anul ăsta"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 octombrie 2014 14:04

Fostul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a reacţionat după ce a auzit că Victor Piţurcă va pleca de la echipa naţională pentru a o antrena pe Al Ittihad. 

Tehnicianul lui Al Hilal abia aşteaptă cele două meciuri împotriva viitoarei echipe a lui Piţurcă.

"Eu m-aş bucura foarte mult. Cu Al Ittihad vom juca şi în Cupa Regelui, dar şi pe 1 decembrie în campionat. Al Ittihad e un club foarte puternic.

Un antrenor care vrea să facă performanţă trebuie să fie înconjurat de oameni în care are încredere, în experţi. Eu am 13 colaboratori", a declarat Reghecampf la Dolce Sport.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (17)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Octombrie 2014, 03:21
Postat de rizocel pe 13 Octombrie 2014, 22:54

daca pleaca barbugiul se imbata toata lumea de fericire,pana si batranii,sper sa nu vina alt stelist cu aceleasi idei limitate.

da tu ce credeai ?..)) stelismul e in floare, amigo !..) de 12 ani au privatizat Nationala. si se vede, cu varf si indesat...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Octombrie 2014, 03:20

tara arde si baba da cu pieptenele.)

rizocel
rizocel  •  13 Octombrie 2014, 22:54

daca pleaca barbugiul se imbata toata lumea de fericire,pana si batranii,sper sa nu vina alt stelist cu aceleasi idei limitate.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează