INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT - LOKEREN 1-0

Primul meci dezastruos » Nicușor a fost pus la zid de presă după partida cu Lokeren, 1-0: ”Stanciu dat pierdut”

Stanciu, dreapta, s-a pierdut în anonimat și cu Lokeren
Stanciu, dreapta, s-a pierdut în anonimat și cu Lokeren

Articol de - Publicat marti, 18 octombrie 2016 00:00

Mijlocașul de 23 de ani a fost pus la zid în presă, iar cotidianul Het Nieuwsblad l-a notat cu 4. Cel mai slab de pe teren.

Nicolae Stanciu tocmai le-a spus belgienilor că "pentru mine, important e ca la sfârșitul unei acțiuni să văd mingea-n plasă. Prefer să fiu eficace și să câștig decât să fac spectacol".

Însă duminică, la 1-0 cu Lokeren, nu i-a ieșit absolut nimic. Antrenorul Rene Weiler, care a tot cerut timp pentru integrarea ex-stelistului, l-a scos după 59 de minute. Iar presa a măturat cu el pe jos.

"Puțin sau nimic"

"Stanciu dat pierdut", a titrat ieri cotidianul Het Nieuwsblad, care l-a văzut cel mai slab jucător de pe teren și l-a notat cu 4. "Românul a început în poziție centrală, dar nu s-a putut impune ca «regizor». A creat puțin sau nimic", l-a încondeiat publicația citată.

Site-ul voetbalnieuws, la rându-i, a insistat tocmai pe acea eficacitate pe care o preferă românul. Verdictul: "De când a venit, Stanciu a jucat promițător. Dar încă n-a făcut diferența pentru Anderlecht!".

"Sunt fanul lui Stanciu și al jucătorilor de tipul lui, creativi. Însă are doar un assist în campionat. Prea puțin pentru un fotbalist de 10 milioane de euro"
Gilles De Bilde, fost internațional belgian

"Stanciu joacă fără încredere. E bun la naționala României, însă aici nu poate face diferența"
Wim De Coninck, fost portar Anderlecht

3assisturi are Stanciu în 8 meciuri disputate în tricoul lui Anderlecht, în toate competițiile 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
696253093853906
Ghita Florin  •  18 Octombrie 2016, 12:31

Ce bine-mi pare ca ati luat teapa,hahaaaaa,nu fiti tristi sunt si alti tot atat de prosti ca voi,intrebati pe unde joaca chiri-plici si va mai trece supararea

zabalutza
zabalutza  •  18 Octombrie 2016, 09:51

Nici la nationala nu e bun de nimic, nu a facut niciun meci "memorabil", iar atunci cand ar trebui sa faca diferenta, in general suteaza prin tribune sau greseste pase de 2 metri. Nu o evolua bine cu presiune pe el, dar tocmai asta il face un jucator mediocru. Iar declaratia lui, prin care spune ca nu se astepta sa evolueze asa bine (cu cine, cu Chiajna ai Voluntari???) nu face decat sa ii scada imaginea. Asta e, poate il ia Steaua imprumut, ca sa-si mai revina putin baiatul, cu goluri contra Timisoarei...

590573137813315
Dan Dragne  •  18 Octombrie 2016, 09:48

Un afon *** da doi bani care acuma se vede adevarata valoare a lui .De ce pentru ca tv din Romnia ai face mereu reclama .Si nu numai el stati ca vine Chipciu la rand si altii afoni pe care steaua ia vandut si ciobanula sia bagat banii in buzunar De remarcat ca la nationala Romaniei acesti afoni sunt vedete daia ne calificam mereu si am fost cei mai prosti de la Euro

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează