INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

Probleme pentru Keșeru! Complot al brazilienilor împotriva atacantului român » Dezvăluiri din vestiar

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 17:38

Presa de sport din Bulgaria a lansat un scenariu horror pentru Claudiu Keșeru, care se confruntă cu mari probleme la Ludogoreț, unde este în continuare cel mai important marcator.

Antrenorul Dimitar Dimitrov cedează presiunilor pentru a-l introduce în primul 11 pe Joao Paulo, un brazilian care nu se lipește deloc la gol, lăsându-l meci de meci pe bancă pe Claudiu.

În 14 meciuri în acest sezon Keșeru a dat 8 goluri și a oferit alte 6 pase decisive, în schimb brazilianul de 29 de ani care a venit din la Botev Plovdiv n-are niciun gol, ci doar două pase decisive.

Totuși, colonia braziliană de la Razgrad, unde pe lângă el mai sunt alți 9 brazilieni, face presiuni pe lângă antrenor pentru a-l trece pe Keșeru pe linie moartă, în ciuda radamentului senzațional dat de atacant.

În doi ani petrecuți în Bulgaria, Claudiu Keșeru a adunat 88 de partide și a marcat 55 de goluri. În sezonul precedent a punctat de 32 de ori în 47 de partide.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
balauru48
balauru48  •  28 Septembrie 2017, 21:00

romanisme....

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  28 Septembrie 2017, 19:40

si la nationala noastra a avut 88 de ratari in 15 meciuri...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează