INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Probleme pentru Stanciu » Anunțul îngrijorător făcut în presa din Belgia înainte de startul noului sezon

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2017 09:39

Nicolae Stanciu, mijlocașul lui Anderlecht, se confruntă cu probleme musculare și se antrenează separat. La Derniere Heure scrie că ar putea rata duelul cu deținătoarea Cupei, Zulte-Waregem, din Supercupa Belgiei, care se va juca sâmbătă, 22 iulie.

Nicolae Stanciu a revenit cu gânduri mari din vacanța de vară. Hotărât în primul rând să-și recupereze statutul de titular la Anderlecht, pierdut în a doua jumătatate a campionatului trecut. Primul mare test al noului sezon e Supercupa Belgiei, sâmbătă, cu Zulte-Waregem, însă el este incert. Iar unele ziare speculează că nu va juca.

Menajat

Mijlocașul de 24 de ani are probleme musculare de mai multe zile. "O chestiune minoră", a sunat evaluarea inițială a medicilor clubului. Antrenorul Rene Weiler nu l-a utilizat în amicalul de sâmbătă, de la Lierse, 2-0, pentru a-l menaja, dar Stanciu nu e bine nici acum.

Se antrenează separat

Luni s-a antrenat separat de restul echipei, alături de un alt posibil mare absent: polonezul Lukas Teodorczyk. Și este posibil ca Weiler să nu-l forțeze contra lui Zulte, pentru a nu risca o recidivă. 

9.800.000 €a costat-o pe Anderlecht transferul lui Stanciu de la Steaua, cu tot cu bonusuri de performanță

8 goluri și 8 assisturi a reușit mijlocașul în primul lui sezon la Anderlecht, în toate competițiile (38 de meciuri)

"Vreau să joc mai mult și să înscriu mai mult. Am pus deja masă musculară, stau mai bine pe picioare decât sezonul trecut și am un «motor» mai puternic" Nicolae Stanciu, mijlocaș Anderlecht, la startul pregătirilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rumunek
rumunek  •  18 Iulie 2017, 10:54

Adresez o intrebare criticilor lui Stanciu, exceptandu-l pe Alin Stoica. Cati jucatori romani care joaca in strainatate au reusit 8 goluri si 8 pase de gol in anul competitional 2016-2017? Si care a jucat 38 de meciuri? Asta fara a pune la calcul cele 4-5 meciuri jucate la Steaua la inceputul sezonului, in care a marcat vreo 5 goluri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează