INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  WATFORD

Problemele continuă pentru Gabi Tamaş » Şi-a reziliat contractul cu Watford

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 decembrie 2014 18:24

Gabi Tamaş s-a despărţit de Watford, după ce formaţia din liga a doua engleză i-a propus rezilierea contractului valabil pînă în vară, anunţă DigiSport.

Fundaşul de 30 de ani semnase o înţelegere pe un an, iar debutul în tricoul lui Watford fusese unul promiţător. Tamaş revenise şi în angrenajul echipei naţionale, însă, la mijlocul lunii septembrie, s-a accidentat. Internaţionalul român a suferit o ruptură de ligamente încrucişate şi va reveni abia în primăvară.

Watford, locul 6 în Championship, pe loc de play-off pentru promovarea în Premier League, n-a mai avut răbdare cu Tamaş şi i-a propus rezilierea, acceptată ulterior de fotbalist.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
mvradulescu
mvradulescu  •  20 Decembrie 2014, 08:34
Postat de bogdangeorge84 pe 20 Decembrie 2014, 01:47

incearca prietene...asta am scris la final...hai Tamas, hai fii barbat!!!

Stimate domn, vă înțeleg indignarea și dorința de a păstra la dispoziția echipei naționale a unui sportiv dotat cu calități indiscutabile ! Mă îndoiesc însă că indignarea dumneavoastră va avea efecte mai mari decât strădaniile permanente ale tatălui său de a-l ține departe de alcool ... Dar ... având în vedere că "speranța moare ultima", să tragem nădejde că încă nu e prea târziu !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 02:17
Postat de bogdangeorge84 pe 20 Decembrie 2014, 01:13

Ba animale, NU MAI BEA CA PORCU, ca ajungi , DOAMNE FERESTE ( nu iti doresc, sper poate printr-o minune sa te intorci la nationala, poate sa te casatoresti, sa ai copii, sa-ti vina mintea la capatzana aia de porc) ca marele jucator englez PAUL GASCOIGNE. Hai ba baieti, incurajati-l si voi ca omu asta poate, este un jucator extraordinar, are sanse sa revina la euro 2016. HAI BAI TAMASE REVINO-TI! ala gascoigne a baut ca vaca mizerii de wiskey cu alte porcarii, tu poti sa-ti revi, macar vino la dinamo si pune-te pe treaba, numai fii o plosnita umana!!!HAI CA POTI ; FII UN CAINE !!! NU BEA CA PORCU ALA DE GASCOIGNE( VEZI POZE CU EL ACUM si cum era in tinerete. Sa intervina si suport, lui dinamo

..))))))))) cine crezi tu ca te asculta pe tine, aici s iacum, cu exceptia mea si a inca vreo 2-3 insomniaci ? tu stii ca de maine acest articol este arhivat si ciao si mii de bombe, nici dracu nu mai da pe el pana la Apocalipsa si chiar si dupa ?..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 02:15
Postat de bogdangeorge84 pe 20 Decembrie 2014, 01:47

incearca prietene...asta am scris la final...hai Tamas, hai fii barbat!!!

.>)) daca te pui in spatele lui, te ucide umbra.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close