INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Procedură anti-Cristi Săpunaru » Elche caută o soluţie să scape de fundaş: românul nu se lasă concediat

Săpunaru, sezonul trecut, încercînd să-l stopeze pe Diego Costa (Atletico Madrid)
Săpunaru, sezonul trecut, încercînd să-l stopeze pe Diego Costa (Atletico Madrid)

Articol de - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 02:00

Fundaşul de 30 de ani a cerut să i se respecte contractul care-i garantează 1,2 milioane de euro pe sezon. Clubul susţine însă că nu-i mai poate suporta salariul.

Cristi Săpunaru e la cuţite cu Elche. Mai are doi ani din contractul parafat vara trecută, salariul i-a crescut de la 800.000 de euro pe sezon la 1,2 milioane, dar clubul pretinde că nu-i mai poate plăti aceşti bani. Şi vrea să scape de el pentru a se orienta asupra unor jucători mai ieftini. Pînă acum, fără succes.

Potrivit cotidianului local La Verdad, Elche a deschis mai nou o procedură disciplinară împotriva fundaşului român, prin care să-l poată îndepărta. Asta după ce i s-a pus în vedere să-şi caute echipă, dar el a ignorat solicitarea preşedintelui Jose Sepulcre.

Ca şi colegul Tono, exclus la rîndu-i din planurile antrenorului, Săpunaru s-a adresat Asociaţiei Jucătorilor din Spania (AFE) pentru a se asigura că drepturile sale sînt protejate şi respectate. Iar dacă va fi dat în cele din urmă afară, să i se plătească integral restul de contract.

"Fratele" Rusescu
Şi Raul Rusescu se află în aceeaşi situaţie la FC Sevilla. Antrenorul Emery nu-l mai vrea, şi cum nu i s-a găsit deocamdată echipă, românul se antrenează separat, împreună cu un preparator fizic.

8 apariţii a bifat Săpunaru pentru Elche în Primera sezonul trecut. A marcat un gol şi a fost eliminat în două rînduri

1 milion de euro e valoarea lui Săpunaru pe piaţa transferurilor, conform transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  20 August 2014, 19:43

Nu scapa nici dreaaaaaaq de t,.i.,g.,a.,n.,u.,l asta!

tbonee
tbonee  •  20 August 2014, 12:53

Rusescu sa vina imprumut la Steaua in UCL inapoi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează