INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Psiholog pentru Alex Maxim » Jurnaliştii nemţi propun un specialist să-i consilieze pe şvabi: ”Incapabili să reacţioneze cînd primesc gol!”

Articol de - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 02:00

Antrenorul Stuttgartului, Armin Veh, a pus eliminarea din Cupă, 0-2 cu Bochum, pe căderea echipei după 0-1.

"Băieţii îşi pierd capul cînd încasăm un gol. Sînt incapabili să reacţioneze", s-a plîns antrenorul Stuttgartului, Veh, după eşecul din Cupa Germaniei în faţa divizionarei secunde VfL Bochum (0-2).

Tabloidul Bild i-a venit în ajutor şi a contactat un specialist care să-i ajute pe Alexandru Maxim şi pe colegii săi să depăşească momentele grele din timpul unui meci.

Psihologul sportiv Marion Sulprizio i-a sfătuit pe jucători "să se concentreze exclusiv asupra ceea ce au de făcut şi nu asupra evenimentelor din trecut". Iar "o relaxare mentală ar putea fi mai productivă după un gol primit decît o reacţie haotică". Sau un ritual de echipă: "Situaţii ca aceasta am mai trăit. Acum însă o vom rezolva!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează