INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Pușcaș vrea la Inter: "Sunt pregătit să mă întorc" + Cum a trecut peste ultimele accidentări: "Mi s-a greșit o operație"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 mai 2017 18:49

George Pușcaș (21 de ani) a dat golul victoriei lui Benevento în finala play-off-ului cu Perugia, scor 1-1. Echipa sa va juca "dubla" decisivă cu Carpi pentru promovarea istorică în Serie A.

Atacantul român, care e împrumutat la Benevento de la Inter, spune că e gata să se întoarcă la formația de pe "Giuseppe Meazza".

"Țin mereu legătura cu cei de la Inter. M-au ajutat să mă tratez la genunchi. Am stat o lună la Milano și m-am tratat. Am contract cu Inter până în 2020. Există posibilitatea de a rămâne aici dacă mergem în Serie A, dar nu știu să vă spun sigur. După vacanță vom vedea. Eu sunt pregătit și pentru Inter. Sunt pregătit pentru orice aventură", a declarat Pușcaș la TV Dolce Sport.

"Nu m-am gândit niciodată la un transfer în România, acum sunt ok unde joc. Îmi doresc să ajung cât mai repede în naționala mare"
George Pușcaș

... despre barajul pentru Serie A (4 și 8 iunie): "Îmi doresc foarte mult să câștigăm cu Carpi. În tur nu voi juca, pentru că am primit două cartonașe galbene și sunt suspendat"

...despre golul decisiv de ieri: "E unul dintre cele mai importante goluri ale mele pentru că ne duce în finală. Doar ce intrasem pe teren și am prins ritmul. Trebuie să continui pe această linie"

...despre accidentările care l-au ținut departe de teren: "Am avut o accidentare la mână, mi-am rupt degetul. Mi s-a greșit operația și a trebuit să mă operez din nou. Asta m-a ținut 2-3 luni pe loc. Apoi m-am operat la menisc"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
chromophobia
chromophobia  •  01 Iunie 2017, 08:53

Daca mai sta mult pe acolo,se plafoneaza si asta.A facut deja 21 de ani

tatutzu
tatutzu  •  31 Mai 2017, 20:21

George Pușcaș (21 de ani) a dat golul victoriei lui Benevento în finala play-off-ului cu Perugia, scor 1-1. Deci au câștigat cu 1-1 :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează