INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RĂDOI FACE FURORI ÎN ARABIA SAUDITĂ

Rădoi şi-a prelungit cu doi ani contractul cu Al-Hilal. Va lua 1,7 milioane de euro pe sezon!

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2010 00:00

Fostul capitan al Stelei, Mirel Radoi, a semnat prelungirea contractului care il leaga de gruparea saudita Al-Hilal cu inca doi ani, informatia fiind furnizata de antrenorul lui Al-Ettifaq, Ion Marin.

"Saptamana trecuta, Mirel si-a prelungit contractul cu Al-Hilal pe inca doi ani. Asta inseamna ca atunci cand se va lasa de fotbal, el va fi un om realizat, iar in viata, cel mai important e sa-ti faci un adapost pentru zilele grele", a spus tehnicianul pentru Click.

Acesta a tinut sa precizeze si importanta pe care o are fostul stelist in angrenajul lui Al-Hilal, acolo unde, echpa este formata in jurul sau: "Mirel este foarte apreciat si foarte iubit aici. Desi Al-Hilal are multi internationali si stranieri ca Wilhelmsson sau Thiago Neves, echipa e construita in jurul lui Radoi. Mirel joaca impecabil tactic! Domina mijlocul de unul singur. Recupereaza mingi si, al naibii, nu greseste nicio pasa, nici una! A mai dat si cateva goluri. E un fotbalist complet".

1,7 milioane de euro pe sezon va castiga Radoi la gruparea saudita

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
nadiafata
nadiafata  •  24 Ianuarie 2010, 11:58
Postat de pe 23 Ianuarie 2010, 12:41

Bravo Mirele

Radoi , continue si nu te intoarce la ce-i care nu au stiut valoarea ta reala, alhilal merita sa-i dai macar un sfert din ce ti-a dat, daca suntem realisti,ALHILAL e mai cunoscut in lume ca si multe alte echibe romanesti prin realizariile echibei, BRAVOO MIREL , succes cu ALHILAL.

ghita1964
ghita1964  •  23 Ianuarie 2010, 18:04

Bravo lui!Sa adune de la arabi tot,sa-i curete,si apoi sa vina sa cumpere Steaua de la oier!

 •  23 Ianuarie 2010, 14:54
Postat de pe 23 Ianuarie 2010, 11:36

La ce fotbal se joaca acolo e si normal sa poata domina centrul terenului, lucrul pe care nu a fost in stare sa il faca in CL sau la nationala, macar in meciul cu Lituania, cand pasa numai la adversari si alerga ca o gaina fara cap la golul 2 al lor. Pana la urma fiecare ajunge acolo unde merita si are valoare. Iar radoi a demonstrat ca are valoare de lumea a treia fotbalistica. Vrem nationala puternica, dar pe de alta parte aducem jucatori de acolo si ii ignoram pe aia din serie a.E un non-sens

ce legatura are MUTU cu radoi amice...amandoi isi fac datoria , o fi vinovat radoi ca mutu a facut ce a facut.sau poate te refereai la trauma de codrea care abia sta in tenesi.tin minte ca la mondial cat a fost radoi in teren a fost ok...el isi face datoria si atat! voi mancati "prostii" pt ca a jucat la steaua si pt ca a fost pe generatia de alcoolici din liga1 la ora aia.asta e viata...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează