INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Sky Italia: „Napoli nu renunță la Drăgușin" » Campioana Italiei a făcut o ofertă foarte bună! + Negocieri intense cu Tottenham. Reacția agentului jucătorului!

Radu Drăgușin a jucat toate minutele în acest sezon de Serie A la Genoa: 1.620 Foto: Imago
Radu Drăgușin a jucat toate minutele în acest sezon de Serie A la Genoa: 1.620 Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 02 ianuarie 2024 21:38 / Actualizat marti, 02 ianuarie 2024 22:41

Radu Drăgușin, 21 de ani, e în centrul tuturor discuțiilor în acest start de 2024 în Serie A și Premier League. Tottenham ar avea o rivală puternică pentru stoperul de la Genoa. Campioana Napoli a oferit 20 de milioane de euro plus norvegianul Ostigard în schimbul „tricolorului".

La doar 21 de ani, Radu Drăgușin e principalul subiect de discuții în acest început mercato în primele zile din 2024. Și în Italia, și în Anglia!

Diferență de bani la negocierea Genoa-Tottenham pentru Radu Drăgușin. S-a infiltrat Napoli!

Când totul părea stabilit, cu Tottenham foarte aproape de a-l cumpăra pe „tricolor" de la Genoa, Sky Sport Italia a anunțat în această seară, pe 2 ianuarie. Spurs e încă în pole-position, dar cele două părți nu se înțeleg la negocieri. Genoa ar pretinde 35 de milioane de euro, în timp ce oferta verbală a clubului londonez ar fi de 22-23 milioane.

Lege crucială modificată în Italia de la 1 ianuarie 2024! „Va conduce la distrugerea fotbalului italian!”
ITALIA
Lege crucială modificată în Italia de la 1 ianuarie 2024! „Va conduce la distrugerea fotbalului italian!”

În același timp, Sky susține că „Napoli nu renunță la Drăgușin". Campioana Serie A ar fi făcut o propunere foarte bună: 20 de milioane de euro, plus stoperul norvegian Leo Ostigard, estimat de Transfermarkt la 10 milioane. Achiziționat de la Brighton în vara lui 2022, cu 5 milioane, și care evoluase la Genoa în returul stagiunii 2021-2022, sub formă de împrumut.

„Nu am văzut nicio ofertă de la Tottenham pentru Radu Drăgușin. Napoli nu m-a contactat"

Florin Manea a vorbit despre Drăgușin cu jurnaliștii italieni. „Nu îl interesează banii, vrea să aibă o carieră mare", a declarat impresarul, potrivit Corriere dello Sport.

„Napoli nu m-a contactat. Radu încă nu e convins să lase Genoa la jumătatea sezonului. Eu cred că e perfect pentru a juca în Premier League, visul său e să evolueze în Anglia. Până acum însă nu am văzut nicio ofertă a lui Tottenham. Dacă ajung la un acord cu Genoa, sunt gata să-i ascult pe englezi. La singura întâlnire avută cu Tottenham m-au întrebat doar despre caracterul băiatului. Știau deja totul de aspectele tehnice", a mai spus Manea.

Acesta a precizat: „Prețul lui e de 25-30 de milioane. Genoa cere această sumă. Ar fi o mare lovitură pentru Genoa să-l vândă cu 25 de milioane".

Agentul lui Radu Drăgușin: „Respect Roma. Tratez cu acest club pentru un atacant"

După ce a jignit Roma, agentul a dat înapoi. Fanii giallorossi s-au aprins când Manea a afirmat legat de interesul Romei: „Dacă pleacă de la Genoa, o va face numai pentru o echipă foarte importantă. Mă refer la una din Top 5-6 Premier League sau una ca Inter ori Milan din Italia".

Acum a spus: „Respect Roma. Nu pot spune ceva rău de Roma, mai ales că tratez cu acest club pentru un tânăr atacant".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

„Am citit că pentru Radu Drăgușin sunt interese de la Milan, Napoli şi Tottenham. Se va rezolva curând” » Ce anunță Florin Manea despre cel mai dorit român
TRANSFER
„Am citit că pentru Radu Drăgușin sunt interese de la Milan, Napoli şi Tottenham. Se va rezolva curând” » Ce anunță Florin Manea despre cel mai dorit român
Pe cine vrea să aducă Genoa dacă îl vinde pe Drăgușin! A jucat în grupele Ligii Campionilor în acest sezon
ITALIA
Pe cine vrea să aducă Genoa dacă îl vinde pe Drăgușin! A jucat în grupele Ligii Campionilor în acest sezon

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
Van_Basten
Van_Basten  •  03 Ianuarie 2024, 11:23
Postat de carol_k pe 03 Ianuarie 2024, 06:34

Nu dai o echipa din Top5 Anglia pe una din Italia. Ar putea fi exceptii pentru perioade scurte dar in mod normal alegi campionatul Angliei.

La Napoli se mananca foarte bine, crede-ma pe cuvant.

Van_Basten
Van_Basten  •  03 Ianuarie 2024, 11:22
Postat de VardyParty pe 03 Ianuarie 2024, 00:35

Cel mai simpatic va fi Manea, cand va afla in 3 zile cum ca Dragusin e reprezentat de Becali, si fix exact d’aia nu l-a contactat nimmeni :)

Vorba aia, nu stie barbatul ce stie tot satul.

balderis
balderis  •  03 Ianuarie 2024, 06:49

Eu știu un lucru, boală lungă, moarte sigură ! Se dicută deja prea mult de un eventual transfer !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează