INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PALERMO - LAZIO 0-1

Radu evadează în fruntea clasamentului din Serie A

Articol de - Publicat luni, 01 noiembrie 2010 00:00

Cu fundaşul stînga român integralist şi ieri, Lazio a reuşit în Sicilia al patrulea triumf la rînd şi rămîne lider, distanţîndu-se la 4 puncte de Inter.

Lazio chiar nu glumeşte. Neluată prea mult în seamă de granzi, trupa lui Ştefan Radu s-a căţărat pe culmile Seriei A. Romanii au făcut ieri altă victimă în Sicilia, reuşind să lege al patrulea succes (1-0 cu Palermo) şi să se desprindă la 4 "lungimi" de campioana Inter.

Edoardo Reja refuză să viseze la titlu: "Mai avem de strîns 18 puncte ca să ne salvăm de la retrogradare". Prima sa victorie ca antrenor pe "Renzo Barbera" i s-a datorat lui Dias, stoperul brazilian semnînd unicul gol din voleu, direct la vinclu. Iar avantajul de la pauză s-a păstrat cu emoţii pînă la sfîrşit, deşi Lazio a evoluat din minutul 77 în zece (eliminat Biava).

Ştefan Radu a avut o contribuţie decisivă la succes. A evitat egalarea (64), salvînd cu corpul la şutul de gol trimis de Pastore, într-o fază în care Muslera făcuse minuni la ocazia lui Pinilla. Atent şi la Hernandez, intrat după pauză, nu a ezitat să urce bine pe flancul stîng.

AC Milan - Juventus 1-2
Halloween cu Del Piero

Milan a avut o noapte de coşmar de Halloween. Tocmai cînd îi luase faţa rivalei Inter şi visa la "scudetto", după 4 victorii în serie, squadra "rossonera" şi-a frînt gîtul cu Juventus (1-2). Allegri a pariat sîmbătă greşit pe trupa cîştigătoare de la Napoli şi torinezii au profitat din plin de erorile gazdelor, cu Papastathopoulos şi Boateng mîini moarte. Scăpată fără gol la bara lui Ibrahimovici, Juve (lipsită de cîteva piese grele) a punctat prin Quagliarella şi Del Piero, căpitanul ajungînd la reuşita 179 în Serie A, peste recordul lui Boniperti! Golul tîrziu semnat de Zlatan n-a mai adus şi egalarea, semn că Milan trăieşte doar din individualităţi.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
vallym
vallym  •  01 Noiembrie 2010, 23:05

taci ca si Mutu e superfotbalist

gunner.alex
gunner.alex  •  01 Noiembrie 2010, 08:47

VIDEO: Care este singura nationala care a jucat un meci la Mondiale in echipamentul unei echipe de club? Care este singurul club din lume al carui echipament a fost folosit de o echipa nationala? Detalii pe is toriafotbalului.com

bdgeorge
bdgeorge  •  01 Noiembrie 2010, 07:39

numai im..be..cil..ul de Lucescu nu veda ca de aici ar trebui sa plece nationala chivu+r.stefan plus inca 9.el in prostia lui continua cu jucatori ratati gen cocis si florescu sau in aparare alde rat sau chiar si radoi

Vezi toate comentariile (5)
Comentează