INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO - TORINO 3-1

Radu, rupt! Fundașul lui Lazio n-a terminat pe teren meciul cu Torino, 3-1

Radu acuză din plin lovitura primită de la Iturbe // Foto: Gulliver/GettyImages
Radu acuză din plin lovitura primită de la Iturbe // Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2017 00:00

Fundașul a ieșit după 27 de minute, ținându-se de spate. ”Traumă contuzivă în zona osului sacral”, a precizat ieri medicul lui Lazio.

Lazio a bifat luni seară a patra victorie consecutivă în Serie A, 3-1 cu Torino, însă Ștefan Radu n-a terminat în teren nici prima repriză.

În minutul 27 a primit o lovitură dură de la Iturbe, în zona osului sacral, și a ieșit ținându-se de spate. Durerile au fost atât de mari încât antrenorul Simone Inzaghi a trebuit să-l înlocuiască.

Ieri a venit și verdictul medicului Fabio Rodia: traumă contuzivă. N-a precizat însă și cât va lipsi fundașul stânga de pe gazon. Însă despre o periodă lungă nu poate fi vorba.

Până la accidentare, scrie Gazzetta dello Sport, el impresionase "prin câteva incursiuni interesante. Apoi, Iturbe l-a silit să se predea".

6e nota primită de Ștefan Radu în Gazzetta dello Sport pentru cele 27 de minute jucate

23de apariții, două goluri și un assist are apărătorul lui Lazio în Serie A 2016-2017 (28 de etape scurse)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează