INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Răsturnare de situaţie! Liderii naţionalei, CHIVU şi MUTU, colegi la INTER?

Mutu Chivu
Mutu Chivu

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 ianuarie 2011 00:00

Scandalul pe care l-a provocat Adrian Mutu în vestiarul Fiorentinei îi prieşte atacantului nostru, mai multe echipe interesîndu-se de posibilitatea de a-l transfera

 

După ce ieri a fost dat de presa din Turcia ca şi sigur la Galatasaray, Calciomercato anunţă că pentru Mutu există posibilitatea să se întoarcă la echipa la care a jucat pentru prima oară în Italia, Inter. Site-ul anunţă că fraţii Becali s-au întîlnit aseară cu directorul de marketing al lui Inter, Marco Branca, pentru a creiona transferul lui Adrian la Milano. Se ştie că echipa din Firenze vrea să scape de atacant şi ar intra la negocieri cu Inter, într-o tranzacţie din care ar putea avea de cîştigat dintr-un eventual schimb de jucători, dar şi din cauza salariului uriaş pe care îl are Mutu la gruparea viola.

Unul dintre motivele pentru care impresarii lui Mutu au ales echipa lui Moratti este că acesta este într-o relaţie foarte bună cu Roman Abramovici, patronul lui Chelsea, club cu care Adrian se judecă în cazul dopajului.

Totuşi, mîine se vor afla mai multe lucruri la conferinţa de presă anunţată de Ioan Becali, care este la ora 14:00

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
clnscp
clnscp  •  07 Ianuarie 2011, 15:05

'bomba' tipic gesepe. nu ca scenariul ar fi SF - pandev, biabiany sau suazo nereprezentand mare concurenta - dar totusi, moratti nu e nici abramovic nici seicul zayed.

hotcocoa
hotcocoa  •  07 Ianuarie 2011, 12:29

Nu paul, bat apropo ca ar fi bun un transfer la inter deoarece patronii se inteleg bine si dupa, moratti l-ar ajuta cumva pe mutu cu datoria fata de abramovici

paul.o.53
paul.o.53  •  07 Ianuarie 2011, 12:05

Ce sa intelegem din articol ? Ca Abramovici a pus o vorba buna pentru Mutu, de genul :" ia-l bai Moratti ca-i baiat bun, garantez eu pentru el!" ? Maine o sa ne mai spuneti ca ii plateste Abramovici salariul !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează