INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu, aproape de mutarea carierei! Este dorit de o campioană care poate juca în Champions League

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 14:14

După despărțirea de Skoda Xanthi, Răzvan Lucescu are mari șanse de a rămâne în Grecia și de a da lovitura.

Presa din Grecia scrie că antrenorul român este pe lista celor de la Olympiacos, care va rămâne fără antrenor după ce Takis Lemonis va pleca.

Campioana Greciei îl dorea inițial pe Mauricio Pellegrino, fostul antrenor de la Alaves, dar acesta va pleca în Argentina. Astfel, grecii s-au orientat spre Răzvan Lucescu, care se luptă cu alți doi antrenori pentru a fi numit pe banca lui Olympiacos.

Olympiacos va participa în preliminariile Champions League, pe ruta campioanelor, și va evolua în turul 3.

44
de titluri de campioană are Olympiacos în Grecia

Răzvan Lucescu, 48 de ani, a antrenat de-a lungul carierei la Rapid, FC Brașov, El-Jaish, Petrolul, Skoda și naționala României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 Mai 2017, 19:21

la Oly, dupa al treilea egal, il ascunde armatoru' in cala unei epave de-a lui base si-i da drumul la vale, prin canalu Suez!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Mai 2017, 18:44

După ce s-a salvat de la retrogradare dupa ce 2 echipe au fost sancționate cu minus nu stiu cate zeci de puncte (altfel el era sub linie la puncte)..."marele antrenor" e cautat de forțele celebrului fotbal elen. Asa cum de fapt, nici tatăl său nu a fost dat afara, a plecat el singur cand a vazut ca nu e lăsat să câștige campionatul, UCL, cupa interplanetara, cupa galaxiei, etc. Cica de vina este o asociere de ființe extraterestre numite "arbitri" împreună cu inca forme de viață neidentificate dar cunoscute totusi sub numele de "valentini ceausescu" si "vatmani"

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Mai 2017, 18:42

După ce s-a salvat de la retrogradare dupa ce 2 echipe au fost sancționate cu minus nu stiu cate zeci de puncte (altfel el era sub linie la puncte)..."marele antrenor" e cautat de forțele celebrului fotbal elen. Asa cum de fapt, nici tatăl său nu a fost dat afara, a plecat el singur cand a vazut ca nu e lăsat să câștige campionatul, UCL

Vezi toate comentariile (6)
Comentează