INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL HILAL

Răzvan Lucescu pregătește cel mai tare transfer al iernii! Al Hilal îl vrea pe Diego Costa și îi oferă un salariu uriaș

Răzvan Lucescu încearcă să-l aducă pe Diego Costa la echipă.
Răzvan Lucescu încearcă să-l aducă pe Diego Costa la echipă.

Articol de - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021 12:16 / Actualizat miercuri, 06 ianuarie 2021 13:14

Răzvan Lucescu și-ar putea întări atacul cu spaniolul Diego Costa (32 de ani), care a reziliat cu Atlético. Al Hilal îl ademenește cu 17 milioane de euro pentru un contract pe doi ani și jumătate!

Răzvan Lucescu are ținte mari în mercato. Simțind că supremația lui Al Hilal în Arabia Saudită se clatină, antrenorul român vrea să fortifice atacul cu o vedetă. După ce au apărut informații că Răzvan l-ar lua pe Alex Teixeira de la Jiangsu Suning, după ce echipa lui Olăroiu nu i-a prelungit acordul, Luce junior negociază cu un alt jucător liber de contract. „Record" anunță că și Diego Costa e curtat de Al Hilal!

Diego Costa sub comanda lui Răzvan Lucescu? 

Răzvan Lucescu pregătește cel mai tare transfer al iernii! Al Hilal îl vrea pe Diego Costa și îi oferă un salariu uriaș

Vârful de 32 de ani a reziliat recent înțelegerea cu Atlético din motive personale și se antrenează în Brazilia natală, așteptând oferte. Cea de la campioana saudită i-ar asigura 17 milioane de euro până în vara lui 2023. Diego Costa a jucat în două perioade la formația madrilenă: 2010-2014, cu 135 de meciuri și 64 de goluri reușite, și 2018-'20, cu 19 goluri în 81 de partide, între care a mai evoluat trei sezoane la Chelsea. Portughezii scriu că el ar fi a doua opțiune, după Alex Teixeira. 

VIDEO Răzvan Lucescu s-a săturat de critici: „Ce mă interesează că oamenii gândesc așa despre mine? Ignoranți, nu se informează!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Mircea Lucescu a rămas fără secundul recomandat de fiul Răzvan: „Mister a fost supărat, dar a zis ok”

Turcii îl laudă pe Șumudică: „A scris istorie, mai ales cu dansurile sale de pe gazon” » Antrenorul pune presiune și cere transferuri urgente

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  06 Ianuarie 2021, 15:51

Sper sa ma insel, dar cred ca brazilianul este foarte pretentios si irascibil, a creat probleme pe unde a fost, e ca un copil rasfatat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează