INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu: prima conferinţă, primul antrenament la Xanthi » "N-am venit aici să vă învăţ fotbal"

Lucescu îl va avea ca secund pe italianul Diego Longo, la fel ca la Petrolul
Lucescu îl va avea ca secund pe italianul Diego Longo, la fel ca la Petrolul

Articol de - Publicat vineri, 26 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 septembrie 2014 23:13

Ieri, noul tehnician al Skodei le-a spus jucătorilor: "Nu vreau staruri, avem nevoie de echipă, iar la sfîrşit toţi vom fi fericiţi".

Deschiderea a făcut-o preşedintele clubului, Aris Pialoglou, periindu-l pe noul antrenor: "Mister Lucescu are multă experienţă, sînt sigur că va avea succes la noi. Vom fi mereu lîngă el să-l ajutăm cu tot ce are nevoie".

"Acasă nu e la fel"
Răzvan i-a răspuns în aceeaşi notă: "Îi mulţumesc preşedintelui pentru această prezentare. În România nu e la fel, nu sîntem obişnuiţi cu asemenea evenimente".

Apoi, Luce jr. le-a povestit jurnaliştilor ce a discutat cu jucătorii, înaintea primului antrenament: "N-am venit să vă învăţ fotbal, sînt aici să lucrăm împreună pentru a crea o trupă puternică. Nu vreau staruri, avem nevoie de echipă, iar la sfîrşit toţi vom fi fericiţi".

"În România nu avem asemenea baze"
A fost surprins de baza de pregătire modernă găsită la Xanthi. "Puţine cluburi au cantonamente atît de performante, cum nu găseşti în România. Am aici tot ce-şi poate dori un antrenor", a afirmat Lucescu, dezvăluind că "mai presus de orice, m-a cucerit atmosfera toridă din jurul acestei echipei. De aceea am acceptat provocarea Skoda".

"Îmi place fotbalul de atac, dar atenţie: echipa trebuie să fie echilibrată" ( Răzvan Lucescu, antrenor Xanthi)

"E o experienţă diferită pentru mine. Altă ţară, altă cultură, alt fotbal" (Răzvan Lucescu, antrenor Xanthi)

"Îl ştiu pe Kapetanos din România. Un jucător inteligent şi muncitor, al cărui exemplu îi poate motiva pe coechipieri" (Răzvan Lucescu, antrenor Xanthi)

"Nu e uşor, s-au jucat deja 4 meciuri, nu cunosc jucătorii, dar toate fac parte din noua mea aventură" (Răzvan Lucescu, antrenor Xanthi)

160 de mii de euro poate cîştiga Răzvan la Xanthi, cu tot cu bonusuri, în primul an de contract

11 este locul ocupat de Skoda după 4 etape: o victorie, două egaluri, o înfrîngere (golaveraj 6-5)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
treadstone
treadstone  •  26 Septembrie 2014, 13:50

"Îi mulţumesc preşedintelui pentru această prezentare. În România nu e la fel, nu sîntem obişnuiţi cu asemenea evenimente". Hai lasa-ma, chiar asa sa fie Razvanel? Crezi ca daca il pupi in fund pe patronelul grec, ai viata mai lunga? Ca si tati, ai un caracter dubios.

tonyneculai
tonyneculai  •  26 Septembrie 2014, 12:55
Postat de catalinozaurusrex pe 26 Septembrie 2014, 10:56

160.000 euro in primul an de contract cu tot cu eventuale bonusuri? Cu alte cuvinte, fara bonusuri ar avea nici 10.000 -12.000 euro salariu? Pai sunt fotbalisti in Liga 1 care au mai mult decat el. Pun pariu ca sunt si fotbalisti greci la Xanthi care castiga mai bine. Ahaaaa, deci acum se explica! :) La Petrolul castiga sub 6000 euro / luna iar grecii l-au adus pentru ca s-a multumit cu un kkt de bani, ceea ce in termeni duri se numeste "prostitutie". :)

Pai ma in general jucatorii castiga mai mult decat un antrenor, iar Xanthi nu e chiar echipa de locurile 1-3, e normal sa fie salariul mai mic decat la alte echipe din campionatul lor. Ia oricum mai mult decat lua la Petrolul. Macar in strainatate nu esti injurat asa tare ca la noi si ca reputatie Xanhi este peste Petrolul. Deci avea toate motivele sa plece acolo.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  26 Septembrie 2014, 11:22
Postat de unico_biancorossi pe 26 Septembrie 2014, 09:49

Răzvan Lucescu: prima conferinţă, primul antrenament la Xanthi » "N-am venit aici să vă învăţ fotbal" ___ ..))))))))))))))))))))))))))))))))))) foarte tare ! in sfarsit, recunoaste si el adevarul !..))))

Cum sa invete ceva ce nu stie? Mie chiar imi pare sincer rau ca nu l-a vrut Balbaitul desi semnase cu Vama contractul.....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează