INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO La retrogradare » Răzvan Marin, încă un eșec în Serie A! Ce notă a primit din partea ziariștilor italieni

Cagliari, formația lui Răzvan Marin, a pierdut al șaselea joc la rând în campionat, scor 0-1 cu Genoa, și a căzut sub linia roșie. „Suferă la fel ca toată echipa”, scrie Tuttomercatoweb, care l-a notat cu 5,5. +5   FOTO
Cagliari, formația lui Răzvan Marin, a pierdut al șaselea joc la rând în campionat, scor 0-1 cu Genoa, și a căzut sub linia roșie. „Suferă la fel ca toată echipa”, scrie Tuttomercatoweb, care l-a notat cu 5,5.

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 19:50 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 23:01

Cagliari, formația lui Răzvan Marin, a pierdut al șaselea joc la rând în campionat, scor 0-1 cu Genoa, și a căzut sub linia roșie. „Suferă la fel ca toată echipa”, scrie Tuttomercatoweb, care l-a notat cu 5,5.  

Cagliari nu găsește ieșirea din labirintul groazei în care a intrat, iar Răzvan Marin a ajuns acum la retrogradare. E pe locul 18 (aștepta și evoluția Parmei cu Sampdoria), după o a șasea înfrângere consecutivă în Serie A, 0-1 cu Genoa, și a șaptea dacă adăugăm și eșecul din Cupă. Sunt două luni și jumătate de la ultima victorie în campionat, dar antrenorului Eusebio Di Francesco i s-a prelungit contractul până în iunie 2023, anunțul venind chiar în această seară!  

Răzvan Marin n-a lipsit niciun minut în 2021  

Mereu integralist în 2021 în squadra sardă, cel mai bine cotat fotbalist român pe transfermarkt.de, Răzvan Marin, nu s-a remarcat, primind puțin peste nota de trecere (5,5).  

„A scos la lumină câteva baloane, dar spre final a lăsat prea multe spații gazdelor. Marin nu e-n cel mai bun moment al său, suferă și el din cauza situației traversate de întreaga echipă", l-a caracterizat agenția Tuttomercatoweb.it.   

82de pase bune din 92 încercate a reușit Răzvan Marin. A câștigat 3 dueluri din 4

VIDEO. Cele mai importante faze din Genoa - Cagliari

Citește și alte știri despre fotbalul din Serie A:

UDINESE - INTER MILANO 0-0. Antonio Conte, reacție furioasă la adresa arbitrului! Urlete și amenințări: „Jucătorii au evitat o bătaie”

Radu Drăgușin, titular la Juventus? Ce a declarat Andrea Pirlo despre fundașul român

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează