INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  XANTHI

Răzvan MVP » Lucescu Jr. a fost ales ”omul meciului” în victoria lui Xanthi, 3-1, cu Asteras. ”Se văd rezultatele antrenamentelor”

Articol de - Publicat marti, 06 decembrie 2016 00:00

Nu avea decât două puncte și un gol marcat în 4 etape, înlocuirea lui părând inevitabillă.

Răzvan Lucescu a rezistat, chiar și ofertei tentate din Arabia Saudită, iar în următoarele 6 meciuri a dus-o pe Xanthi din coada clasamentului pe locul 6, în zona Europa League. Sucesul cu Asteras (3-1) i-a făcut pe ziariștii greci să-l desemneze pe tehnicianul de 47 de ani "omul meciului". O raritate!

"În mod normal, MVP-ul e ales dintre cei 28 de fotbaliști aflați pe teren. Dar în acest caz, Lucescu e cel mai tare. Xanthi a bătut fără să aibă unul, doi, cinci, zece jucători în zi bună ori să profite de sclipirea vreunui fotbalist. Se văd rezultatele antrenamentelor, merită laurii", explică gazzetta.gr.

16 puncteare Xanthi după 10 etape, la două distanță de locul 2 (Panathinaikos). În ultimele șase meciuri, a obținut 4 victorii și două remize

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  06 Decembrie 2016, 10:16

Hopaaa! Bine Razvane! Te-a sfatuit bine taicuta. Bine ca l-ai ascultat. La mai tare (***?).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mickey13
mickey13  •  06 Decembrie 2016, 09:31

Imi fac "mea culpa", deoarece acu ceva timp (daca nu chiar dupa primele 4 etape) il luase in bascalie pe mister X. Se pare, cel putin pentru moment, ca m-am inselat!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează