INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Rednic, furios după ce a fost egalat în ultimul minut: ”Asta-i lipsă de maturitate!”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 09:34

Mouscron a condus la pauză cu 2-0,  fiind egalată în ultimul minut de Mechelen, gol la care assistul i-a aparținut portarului advers!

Fața urâtă a lui Mouscron, cea arătată în repriza secundă a confruntării cu Mechelen (2-2), l-a enervat cumplit pe Mircea Rednic. "Puriul" nu le-a putut ierta jucătorilor săi căderea de după pauză, când au dat din mână o victorie ce părea sigură în fața unui adversar din subsolul clasamentului.

"N-ai cum să nu te enervezi când pierzi două puncte de o așa manieră. Am început oricum rău, pentru că cea dintâi ocazie i-a aparținut lui Mechelen. Iar la 2-0 am avut mai mute oportunități de a ucide meciul, dar n-am făcut-o", a comentat tehnicianul român, convins că lipsa de concentrare din partea secundă a cântărit decisiv: "N-am reușit să ținem de minge și am încasat două goluri într-un sfert de oră. Asta-i lipsă de maturitate!".

Mouscron a fost egalată în ultimele secunde, când portarul lui Mechelen, Coosemans, ajuns în careul advers, i-a pasat lui Cobbaut pentru 2-2!

17 minute a jucat Rotariu la Mouscron. Exact perioada în care echipa sa a luat două goluri

BEVEREN - ANTWERP 3-0

"Nu suntem Man. United"

Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni , a suferit la Beveren a treia înfrângere a sezonului. Putea fi altfel, dar la jumătatea primei reprize, la 0-0, Haroun a irosit ocazia de a-i aduce pe oaspeți în avantaj.

Scăpați cu fața curată, amfitrionii s-au dezlănțuit după pauză, iar tehnicianul român a recunoscut: "Astăzi n-am fost suficient de puternici pentru a da o replică viguoasă. Nu suntem Manchester United". 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
104772133226352
Petre Radulescu  •  01 Octombrie 2017, 13:48
Postat de betman99 pe 01 Octombrie 2017, 11:39

Esti batut in cap si probabil si de catre soarta.

E grav că reacționezi așa când ți de spune adevărul. Rotariu și tot ce a dat dinamu in ultimii 20 de ani s-au făcut de *** în străinătate. dinamo și jucătorii săi, un mare ZERO pt. fotbalul românesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

betman99
betman99  •  01 Octombrie 2017, 11:39
Postat de Petre Radulescu pe 01 Octombrie 2017, 10:49

Asa-ti trebuie mister Rednic dacă transferi gloabe gen Rotaru. Mai mult, le și bagi in teren 17 minute și primești 2 goluri. La mai mare!

Esti batut in cap si probabil si de catre soarta.

104772133226352
Petre Radulescu  •  01 Octombrie 2017, 10:49

Asa-ti trebuie mister Rednic dacă transferi gloabe gen Rotaru. Mai mult, le și bagi in teren 17 minute și primești 2 goluri. La mai mare!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close