INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Rednic îi avertizează pe jucătorii lui Standard: "Cine nu mă respectă, afară!"

"Am o datorie faţă de Standard, trebuie să răsplătesc acest club", afirmă Rednic, jucător la Liege între 1991 şi 1996

Articol de - Publicat luni, 29 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 28 octombrie 2012 21:32

De-abia numit la clubul din Liege, antrenorul de 50 de ani spune: "Îmi place disciplina, am învăţat-o dintr-o fostă ţară comunistă".

La Standard, "aş fi venit şi gratis", le-a mărturisit Mircea Rednic jurnaliştilor belgieni. Dar va primi 300.000 de euro pînă la sfîrşitul sezonului pentru a salva echipa valonă. Locul 9 în campionat, cu 6 înfrîngeri în 12 etape!

Prezentat ieri oficial, antrenorul le-a transmis jucătorilor: "Eu vă respect! Cine nu mă respectă, afară! Îmi place disciplina, am învăţat-o dintr-o fostă ţară comunistă".

Rednic a mai spus: "Şi fotbaliştii sînt vinovaţi pentru ce s-a întîmplat aici. Ei trebuie să înţeleagă că atunci cînd zici Standard, zici performanţă, zici sacrificiu. Munceşti, joci bine şi cîştigi. Acesta e secretul fotbalului".

"Cer timp şi răbdare. Am multă experienţă, dar nu pot face singur totul. Nu sînt vrăjitor" ( Mircea Rednic, antrenor Standard)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mannecken
mannecken  •  29 Octombrie 2012, 15:51
Postat de boboc331 pe 29 Octombrie 2012, 09:21

ma se spune echipa walona nu valona.abia astept sa merg pe stadion sa vad cum merge echipa lu Rednic. PS HAI DINAMO

Daca nu scriai "Hai Dinamo" îti dadeam un vot :)

bog_1
bog_1  •  29 Octombrie 2012, 10:45

mult succes d-lui Rednic la Standard! pacat ca a renuntat la Petrolul in mijlocul sezonului. ar fi putut sa ramana pana la sfarsitul campionatului si sa traga linie atunci. probabil ca si-a inchis orice portita de intoarcere la Ploiesti cu plecarea asta. cred ca avea mai multe sanse sa ia titlul la Ploiesti decat in Belgia

boboc331
boboc331  •  29 Octombrie 2012, 09:21

ma se spune echipa walona nu valona.abia astept sa merg pe stadion sa vad cum merge echipa lu Rednic. PS HAI DINAMO

Vezi toate comentariile (5)
Comentează