INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MUTU A BĂTUT UN OSPĂTAR ÎN FIRENZE

Reprezentatul Comitetului Olimpic Italian: "Aştept ca Mutu să fie amendat drastic de club"

adrian mutu
adrian mutu

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2010 00:00

Preşedintele consiliului regional din Florenţa al Comitetului Olimpic Italian (CONI), Eugenio Giani, a declarat, duminică, la postul Rtv38, că se aşteaptă ca atacantul român Adrian Mutu să fie amendat drastic de clubul AC Fiorentina, după ce a bătut un ospătar în noaptea de vineri spre sâmbătă.

 

"Ţinând cont de faptul că valoarea jucătorului nu poate fi pusă la îndoială, deoarece este unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Fiorentinei în ultimii ani, şi de declaraţiile avocaţilor care au încercat să justifice comportamentul lui Mutu, mă aştept ca el să fie amendat drastic de club. Comportamentul lui nu este cel al unui profesionist şi să nu uităm că sportul trebuie să fie un exemplu pentru societate", a spus Giani.

Mediafax

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
cristivu
cristivu  •  25 Octombrie 2010, 18:33

N-ai inteels nimic. esti destept ca fundu'....

thunder77
thunder77  •  25 Octombrie 2010, 15:56

Daaa siiigur... sa ii dea amenda. Pai rasismul e mult mai grav decat ca l-a pleznit. Foarte bine i-a facut! Sa nu uitam...de la rasism s-au pornit razboaie. Asa ca italienii sa taca... Si eu il plezneam la fel daca ma facea ala tigan...chiar asa ce suntem prostii lor ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează