INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONVOCAT

Revine Ogararu la Ajax

Articol de - Publicat sambata, 09 februarie 2008 00:00

Exilul lui George Ogararu s-a incheiat. Dupa 3 etape in care n-a fost deloc folosit la Ajax, antrenorul Adri Koster si-a reamintit de fundasul roman si l-a inclus in lot pentru meciul pe care “lancierii” il disputa miine, pe terenul lui Roda Kerkrade. Partida pe care SportKlub o va transmite in direct si in exclusivitate pentru Romania, de la ora 13:30.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  10 Februarie 2008, 00:16

Este unul dintre putini fotbalisti care inca ne reprezinta cu mandrie si in afara granitelor romanesti.Modest si serios. Sper sa aiba acelasi parcurs ca a lui Chivu,de a evolua intr-un club bun din Italia. Ii urez mult succes!

 •  10 Februarie 2008, 00:12

Chiar daca e inclus in lot cred ca nu va fi folosit. Ceva nu e bine acolo, mai bine sa-si caute o alta echipa nici nu stiu... avem nevoie de el la Euro.

 •  10 Februarie 2008, 00:08

nu cred ca ar fi o idee buna sa il aduca... mai bine ramane la ajax ca oricm castiga mai mult decat la steaua. acolo sta si face bani... nu e criticat, nu il streseaza nimeni, mai bine s-ar inscrie la niste cursuri la renumita universitate din groningen si ar face ceva pt viitor, si-ar deschide niste afaceri daca alte obligatii nu are si nu tre sa fie prea mult timp pe la club...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close