INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD

Revoltă pentru Rednic » Fanii lui Standard, scandalizaţi de îndepărtarea antrenorului român

Articol de - Publicat joi, 30 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 29 mai 2013 21:44

Cele 64 de fancluburi plănuiesc acţiuni de protest împotriva lui Roland Duchatelet: ”În numai 24 de ore am trecut de la euforie la haos”


"Pe mine, preşedintele Roland Duchatelet m-a îndepărtat. A cîştigat o bătălie, nu şi războiul cu suporterii", aprecia Mircea Rednic, ieri, într-un interviu acordat postului RTL. Şi a avut dreptate. "Familia Roşiilor", organizaţia care reuneşte cele 64 de fancluburi ale Standardului, vrea să pornească o revoltă împotriva lui Duchatelet.

"În numai 24 de ore am trecut de la euforia calificării în Europa League la un adevărat haos. Preşedintele ne-a minţit. Ne-a spus că abia zilele acestea va hotărî soarta antrenorului, dar el luase decizia de mult timp. La cîteva secunde după ce a anunţat renunţarea la Rednic am primit telefoane şi mesaje de la suporteri scandalizaţi că nu i s-a prelungit contractual unui tehnician care s-a identificat cu ei!", a declarat preşedintele "Roşiilor", Didier Stevens, cotidianului La Derniere Heure.

Stevens a mai spus că, în următoarele zile, "reunim fancluburile pentru a stabili un plan de acţiune contra conducerii. Vom protesta, dar fără violenţă. Nu e în firea noastră şi nici momentul potrivit".


"Renunţarea la un antrenor foarte popular a arătat din nou incompetenţa preşedintelui. Va avea viaţă grea cu noi"
Fanclub "Ultras Inferno 96"

"Cureaua de transmisie între fani şi conducere s-a rupt. Nu mai există dialog"
Didier Stevens, preşedinte "Familia Roşiilor"

3 antrenori a schimbat Duchatelet la Standard din 2011, de cînd e preşedinte. Succesorul lui Rednic, Guy Luzon, e al 4-lea tehnician

"Mereu am oferte"
Rednic le-a spus jurnaliştilor belgieni că deocamdată se va bucura de o vacanţă de 10 zile în România şi apoi va decide încotro o ia. "Poate că am deja oferta în buzunar. Eu mereu primesc oferte", a încheiat românul, cu un aer misterios.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
crazy_bu
crazy_bu  •  30 Mai 2013, 01:20

Puriule locul tau e in Stefan Cel Mare, tre sa mai luam un titlu iar dupa te pensionezi de la Standard.

mieusa
mieusa  •  30 Mai 2013, 01:17

M-a amuzat un comentariu de ieri al lu' Ducacalete sau al unui jurnalist bel-icos: "M-au informat jurnaliștii romani ca Rednic ar face si drege". Ce înseamnă să-ți ajuți colegii de breasla, ce gest grațios si demn !?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează