INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BAYERN MUNCHEN

Ribery: "Nu mă tem pentru cariera mea, voi recîştiga încrederea oamenilor"

Franck Ribery
Franck Ribery

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2010 00:00

Internaţionalul francez al echipei Bayern Munchen, Franck Ribery, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului Bild, că nu se teme pentru cariera sa, în contextul în care a fost pus sub acuzare pentru solicitarea serviciilor unei prostituate minore.

"Nu, nu mă tem pentru viitorul meu, pentru cariera mea. Nici la echipa naţională, nici la Bayern. Sper că discuţiile privind problemele mele personale şi accidentările mele se vor încheia în curînd", a spus Ribery.

Franck Ribery a precizat că îşi doreşte să aibă un sezon foarte bun. "Un triumf în Liga Campionilor este marele meu obiectiv", a adăugat el.

Jucătorul consideră că în prezent există o presiune enormă asupra sa. "Sînt convins că voi putea să recîştig încrederea oamenilor care poate acum se îndoiesc de mine", a afirmat Ribery, menţionînd că nu a făcut greşeli în mod conştient şi că le mulţumeşte clubului şi familiei pentru susţinere.

Mijlocaşul formaţiei Bayern Munchen, Franck Ribery, cumnatul acestuia şi atacantul formaţiei Real Madrid, Karim Benzema, au fost inculpaţi, marţi, pentru "solicitarea serviciilor unei prostituate minore" de către un judecător de instrucţie din Paris, însă au fost puşi în libertate.

Cei trei sînt acuzaţi că au solicitat serviciile unei prostituate, Zahia D., când aceasta avea doar 17 ani. Tânăra Zahia D. declarase în faţa poliţiştilor de la Brigada de represiune a proxenetismului (BRP) că a avut o relaţie sexuală plătită cu Franck Ribery, în 2009, cînd ea avea 17 ani, făcîndu-l pe acesta să creadă că este majoră. Ea a mai spus că a întreţinut acelaşi gen de relaţii şi cu Benzema, în 2008, dar şi cu un alt internaţional francez, Sidney Govou, însă la momentul respectiv, în martie 2010, devenise majoră.

În Franţa, întreţinerea de raporturi sexuale cu minori atrage o condamnare la trei ani de închisoare şi o amendă de 45.000 de euro. Aceste pedepse sînt valabile însă numai în cazul în care inculpatul ştia că reclamantul este minor, iar acuzarea o poate dovedi, informează Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează