INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Românii din străinătate » Ce se va întîmpla cu cei 4 fotbalişti din campionatul Israelului » Unul dintre ei se va bate la titlu

FOTO: hapoelb7
FOTO: hapoelb7

Articol de - Publicat miercuri, 03 iunie 2015 10:44

România are patru reprezentanţi în campionatul din Israel, iar informaţiile din ultima vreme îi plasează într-o lumină bună. Hoban, Antal, Sîrgi şi Giurgiu sînt jucătorii care evoluează în Israel, iar primul pare să continue la actuala sa formaţie şi se va bate la campionat.

Hoban continuă la Hapoel Be'er Sheva, deşi n-a semnat încă cu gruparea israeliană. Va colabora cu un nou antrenor, Barack Bachar (sosit de la Hapeol Kiriat-Shmona). Românul a fost foarte apreciat la echipă şi a fost cel mai iubit jucător străin.

Antal a început bine la Beitar, fiind împrumutat la Genclerbirligi, iar Guy Levy îl doreşte, însă şansele ca el să continue în Ierusalim sînt foarte mici. Salariul jucătorului este foarte mare. El s-a autopropus la Hapoel Tel Aviv, însă e foarte puţin probabil să ajungă acolo.

Sîrghi şi Giurgiu au salvat Maccabi Netanya de la retrogradare, cu Ronny Levy, fostul antrenor al Unirii Urziceni, la cîrmă. Sîrghi a fost accidentat 80% din meciuri, iar şansele ca el să continue la Maccabi sînt foarte mici. Giurgiu n-a jucat la început, însă pe parcurs a devenit un jucător cheie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cuccci
cuccci  •  03 Iunie 2015, 19:43

Dacă vă uitați pe transfermarkt, mai joacă un jucător de origine română în campionatul din Israel. Numele lui este Arik Yanko, și este unul dintre portarii echipei Hapoel Ra'anana. Nu prea găsesc nici un articol în limba română despre el, a auzit cineva de el?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Iunie 2015, 12:55

da...un articol mai bun decat cele cu arabi ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează