INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

EXCLUSIV / VIDEO Calificarea la EURO l-a ambiționat pe mijlocașul român: „Vreau să am cifre foarte bune și să ajung acolo!”

Ronaldo Deaconu, decarul lui Korona Kielce // foto: Imago Images +49   FOTO
Ronaldo Deaconu, decarul lui Korona Kielce // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat duminica, 31 decembrie 2023 13:48 / Actualizat duminica, 31 decembrie 2023 14:18

Ronaldo Deaconu (26 de ani) nu a jucat până acum la naționala de seniori a României, dar visează să prindă un loc în lotul pe care Edi Iordănescu îl va deplasa la Campionatul European din 2024.

Calificarea „tricolorilor” la EURO le-a dat aripi mai multor fotbaliști români. Printre cei care speră să-l convingă pe selecționer că merită un loc în avionul cu destinația Germania se numără Ronaldo Deaconu, mijlocaș ofensiv care aparține în prezent de Korona Kielce.

Deaconu s-a antrenat chiar și astăzi, în ultima zi din 2023, și a mărturisit într-o discuție cu GSP.ro că visează la prezența la turneul final din vara anului viitor.

Fiasco la CFR Cluj » Scandaluri în echipă, decizii falimentare și recorduri negative
CFR CLUJ
Fiasco la CFR Cluj » Scandaluri în echipă, decizii falimentare și recorduri negative

Calificarea la EURO l-a ambiționat pe Ronaldo Deaconu: „Vreau să prind lotul, de ce nu?”

„Cred că această calificare ne-a ambiționat foarte tare pe toți jucătorii români, nu de multe ori te întâlnești cu un turneu final și cu toții cred că vrem să luptăm să fim acolo.

Îmi doresc să am cifre foarte bune și prin evoluțiile mele, de ce nu?, să fiu acolo”, a transmis Deaconu.

În prezent, el nu traversează cea mai bună perioadă la Korona, unde nu mai are statut de titular. Tocmai din acest motiv se gândește să schimbe echipa în ianuarie, pe lista posibilelor destinații aflându-se și Dinamo.

141 de meciuri,16 goluri și 31 de pase decisive a adunat Ronaldo Deaconu în Superliga României, la ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Sepsi și Gaz Metan Mediaș

Mai multe știri despre stranieri:

Radu Drăgușin, în echipa etapei de Serie A!
ITALIA
Radu Drăgușin, în echipa etapei de Serie A!
Îl vor pe Pușcaș pentru promovarea în Serie A!
ITALIA
Îl vor pe Pușcaș pentru promovarea în Serie A!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
tivireli
tivireli  •  01 Ianuarie 2024, 15:01

Da mă. Pentru tine s-au luptat cei din natională, ca să arăți tu ce știi la european. Stai liniștit, că te vor căuta toți să te roage. Vai de capul tău. Vor merge cei ce au jucat in preliminarii. Asa este normal. Numai in cazuri excepționale, va apare vreunul nou in plus. Vor fi presiuni la Edy, dar eu unul sper sa reziste. Chiar Lucescu, in 84, nu l-a luat pe Balaci, pe motiv de accidentare, ca sa-l ia pe Dragnea, nepotul generalului. Au fost atunci mai multi ce nu jucasera in preliminarii. Sigur ca trebuie sa mearga cei mai in formă, dar nu poți schimba prea mult, ca strici coeziunea. Nu e timp sa aduci alții mai buni. Poate una-două excepții vor fi, funcție de situație. Insa nu unul care este in situatia acestui mare Ronaldo, cu mintea in pantaloni.

gojgaru
gojgaru  •  31 Decembrie 2023, 17:05

Stai linistit baiete nu esti de-al casei .

parachioara5
parachioara5  •  31 Decembrie 2023, 15:41

Edy nu face selectia pe competente ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează