INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Ruptură totală de Stuttgart? » Marica, în aer!

Articol de - Publicat duminica, 06 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 februarie 2011 23:12

Nimeni nu-l mai vrea pe atacant la şvabi: nici antrenorul Labbadia, nici conducătorii, nici fanii

Marica e într-o situaţie disperată la Stuttgart. Atacantul în vîrstă de 25 de ani, din 2007 la VfB, e în război cu toată lumea la club.

"M-am certat cu antrenorul", a mărturisit atacantul, scos din lotul roş-albilor pentru meciul cu M'Gladbach. Cotidianul german Stuttgarter Zeitung are o explicaţie: "În ianuarie, toţi jucătorii au avut o şansă. Românul n-a profitat şi acum are credit zero. Nici în ultima partidă, 0-1 cu Freiburg, n-a făcut nimic".

În conflict şi cu liderii grupării, care se răzbună după refuzul lui Marica de a se transfera în această iarnă la West Ham sau la Galatasaray, întîrziind eliberarea lui pentru turneul "naţionalei" din Cipru, "tricolorul" nu mai e dorit la echipă nici de "fanii" şvabilor.

"Suporterii nu mai au încredere în el. A ieşit în evidenţă mai mult prin nepăsare şi indisciplină decît prin goluri", scrie Stuttgarter Zeitung. La VfB, nimeni nu-l mai susţine pe Ciprian.


0,2 goluri pe meci este media de goluri din acest sezon pentru Ciprian Marica (3 în 13 meciuri)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
ockiu
ockiu  •  06 Februarie 2011, 12:41

@ciupi0812 - asta nu e un motiv de bucurie dar marica se pare ca a demonstrat ca`i rebut :( - din pacate - r. lucescu are o alta parere si veti vedea ca va fi selectionat CHIAR daca nu mai evolueaza pe nicaieri.

hosymi
hosymi  •  06 Februarie 2011, 10:34

ȘVAB2, -Ă, șvabi, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Nume generic dat coloniștilor germani, francezi, italieni, spanioli și bulgari așezați succesiv în unele regiuni din Banat și Transilvania, prin sec. XVIII; persoană care face parte dintre urmașii acestor coloniști. 2. Adj. Care aparține șvabilor2 (1), privitor la șvabi2. – Din germ. Schwabe.

elevatorul
elevatorul  •  06 Februarie 2011, 09:10

@ varza00 Tinere,vezi ca folosesti brandul Poli.Landul Baden-Wurttemberg este landul svabilor din Germania.Culmea ironiei(pentru tine)este ca Stuttgart este capitala landului.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează