INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BURSASPOR - 1461 TRABZON 1-2 PREL.

Rușine imensă pentru Stancu și Latovlevici! Eliminați din Cupă de o echipă de Liga a 4-a

Articol de - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 12:53

Una caldă, alta rece pentru românii de la Bursaspor. Dacă în week-end, la 2-0 cu Alanyaspor, Latovlevici a marcat primul gol după 650 de zile și a pasat decisiv la al doilea, marți seară fostul stelist a trăit umilința de a fi eliminat acasă de echipa de pe locul 10 din liga a patra, 1461 Trabzon, în faza "32"-imilor Cupei Turciei!

Gazdele au deschis scorul, grație reușitei lui Nayir (21), iar outsidera a egalat prin autogolul lui Vergini (29). Dar nimeni nu se aștepta la deznodământul șocant.

Mai ales că în debutul reprizei secunde intraseră Iasmin și Bogdan Stancu. Trabzon a rezistat presiunii și a dus meciul în prelungiri, dând lovitura prin Kinali (117)! 

Assist Maxim, KO în prelungiri

Un alt român a părăsit marți Cupa, dar în Germania. Alexandru Maxim a jucat titular pentru Mainz și a pasat decisiv la primul gol marcat de Mwene (19), în partida de la Augsburg, din "16"-imile DFB Pokal.

Mijlocașul român a fost înlocuit în minutul 87, imediat după ce gazdele au făcut 2-2, calificându-se apoi după prelungiri (3-2).

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Octombrie 2018, 13:38

astia acum 1-2 ani erau la nationala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează