INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MSV DUISBURG

S-a rupt Jula. Ex-gălăţeanul va lipsi de la MSV Duisburg pe termen nelimitat

Emil Jula a suferit o accidentare la pulpa dreaptă
Emil Jula a suferit o accidentare la pulpa dreaptă

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 septembrie 2011 19:41

Accidentările se ţin scai de Emil Jula. La începutul sezonului, o leziune musculară l-a scos din circuit pînă la sfîrşitul lui august.  Acum, atacantul divizionarei secunde MSV Duisburg e din nou indisponibil. De data aceasta este vorba despre o ruptură suferită la pulpa dreaptă, aşa cum a relevat rezonanţa magnetică efectuată în cursul zilei de astăzi.

Medicii clubului susţin că accidentarea e gravă şi că jucătorul în vîrstă de 31 de ani va lipsi de pe gazon "pe termen nelimitat".

Ex-gălăţeanul s-a transferat în vară de la Energie Cottbus la Duisburg, pentru care a dat două goluri pînă acum în şase etape de campionat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
george92
george92  •  27 Septembrie 2011, 00:49
Postat de fanecfr pe 26 Septembrie 2011, 21:13

pfoai de pl.a mea si asta cine mai era ,era capitanu lor cumva sau mai bine intrebati si voi \ s-a rupt jula il vrei la steaua??

ce vorbesti aiurea daca nu cunosti, e un jucator foarte bun, daca e batran si nu e bagat in seama de cluburi mari inseamna ca e un jucator rau??....Daca maicata face 50 de ani inseamna ca poti sa o arunci??

dan1998
dan1998  •  26 Septembrie 2011, 22:34

de unde tot scoate-ti expresiile de genul "s-a rupt??? spuneti-mi si mie ce scoli a-ti urma!!!

fanecfr
fanecfr  •  26 Septembrie 2011, 21:13

pfoai de pl.a mea si asta cine mai era ,era capitanu lor cumva sau mai bine intrebati si voi \ s-a rupt jula il vrei la steaua??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează