INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

S-a rupt vraja! Echipa lui George Pușcaș e cea mai slabă din Europa

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 09:58

Benevento, formația la care evoluează atacantul român George Pușcaș, n-are niciun punct după cinci etape și deține cel mai prost golaveraj (-13). Nou promovata în Serie A le devansează pe codașele Crystal Palace, Malaga și Köln, tot pe zero în clasament. 

"Vrăjitoarea" din Serie A a încurcat de tot formulele magice. Promovată în premieră în istoria de 88 de ani a clubului, Benevento nu e doar "lanternă roșie" după 5 etape, însă a ajuns și oaia neagră a Europei.

Cea mai slabă din acest sezon, cu zero puncte și golaveraj groaznic -13! În ultimele două meciuri, a încasat zece din cele 14 goluri adunate la pasiv, 0-6 la Napoli și 0-4 cu Roma. Unicul său gol l-a reușit Ciciretti cu Sampdoria.

Squadra lui George Pușcaș le devansează în acest top al rușinii pe codașele din Premier League, LaLiga și Bundesliga, Crystal Palace, Malaga și FC Köln, tot fără niciun punct luat, dar cu golaveraje un pic mai bune.

Benevento poate scăpa de zeroul din clasament și de ultimul loc duminică, înfruntând o contracandidată la evitarea retrogradării, Crotone. Trupa lui Adrian Stoian e pe 19 și a strâns un punct, din remiza cu Verona. 

222 de minute
a jucat Pușcaș pentru Benevento în acest campionat fără să înscrie. În ediția trecută de Serie B, reușise 7 goluri în 21 de meciuri

Topul rușinii în Europa

Echipă Puncte Golaveraj
1. Benevento 0 1-14
2. FC Koln 0 1-13
3-4. Malaga
Roda Kerkrade
0 1-11
5-6. Crystal Palace
Deportivo Alaves
0 0-8

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează