INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

S-a terminat drumul Regelui la Galatasaray? » Turcii: "Hagi demis!". Becali: "Nu-i adevărat!"

Cu Hagi pe
bancă, Galata
a pierdut de
9 ori în 18
meciuri de
campionat.
E pe locul 11
după 26
de etape
Cu Hagi pe bancă, Galata a pierdut de 9 ori în 18 meciuri de campionat. E pe locul 11 după 26 de etape

Articol de - Publicat miercuri, 23 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 martie 2011 22:41

Ziarele de la Istanbul susţin că noul antrenor este Tugay, fostul secund. Dar impresarii susţin că Gică n-a fost dat afară

Ieri dimineaţă, cotidianul Milliyet anunţa: "Hagi şi-a dat demisia, dar preşedintele Galatei i-a respins-o!". În acele momente, Ioan Becali era la Istanbul, discutînd chiar cu başkanul Adnan Polat. Nu era nici o confirmare.

La ora 19:00, Fotomac a aruncat bomba, online. "Hagi a fost concediat cu efect imediat. Noul antrenor al echipei este fostul secund Tugay, care va fi sfătuit de Fatih Terim". Ştire preluată imediat de mai multe publicaţii şi site-uri locale. Inclusiv Lig TV, postul care are drepturile campionatului turcesc, a informat: "Cim Bom a încetat colaborarea cu Hagi".

Totuşi, Victor Becali a negat: "Nu e adevărat. Hagi va fi mîine la antrenament". Iar Ioan Becali a completat: "Tocmai m-am întors de la Istanbul. Am vorbit cu Polat şi nu se pune problema demiterii lui Gică".

Puţin mai tîrziu, Adnan Polat a dezminţit, după şedinţa de 90 de minute a Consiliului Director: "Nu am discutat despre antrenor. Ştirile din presă nu reflectă realitatea". Va rămîne Hagi? "Nu intru în polemici", a încheiat preşedintele.


1,75 milioane de euro ar primi Hagi dacă ar fi concediat de la Galatasaray

Azi se anunţă!
Potrivit agenţiei Ajansspor, cele două părţi, Hagi şi conducerea Galatei, ar fi ajuns la un acord pentru rezilierea contractului antrenorului. Decizia finală va fi dezvăluită astăzi!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
exqiu
exqiu  •  23 Martie 2011, 13:06

M-ati albit cu Hagi asta si Galatasaray.

dejoc
dejoc  •  23 Martie 2011, 08:45

Daca nu e demis azi, e demis etapa viitoare.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  23 Martie 2011, 07:28

Hagi e demis. Dupa ce a jefuit-o ca la drumul mare prin fratii Becali (vezi petardele Culio, Zapata, Stancu) nici nu va mai pupa Galata in vecii vecilor. Si cred ca nici Alta echipa din Turcia.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează