INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Şahtior s-a reunit sub comanda lui Spiridon: "Vrem să nu se observe că Lucescu a lipsit"

Spiridon: ”Lucescu mi-a spus că știu ce am de făcut. Are încredere în mine”
Spiridon: ”Lucescu mi-a spus că știu ce am de făcut. Are încredere în mine”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2012 16:17

Aşa cum era planificat, Şahtior şi-a reluat pregătirile. În absenţa lui Mircea Lucescu, de echipă se ocupă ”secundul” Alexandru Spiridon, ”mîna dreaptă” a tehnicianului român. La întîlnirea cu jucătorii, antrenorul moldovean de 51 de ani a ţinut să le vorbească despre situaţia echipei şi a conducerii tehnice.

”Toţi ştiţi bine ce s-a întîmplat. Domnul Lucescu a avut un accident de maşină şi are nevoie de timp pentru a se recupera şi a reveni la datorie. Cineva a spus că echipa va fi afectată. Dar nu... Spun cu toată încredere că echipa nu va muri. Nu poate muri cît timp există un astfel de preşedinte ca Rinat Ahmetov. Mai mult decît atît, echipa va continua să joace la cel mai înalt nivel”, a zis Spiridon.

El a completat: ”Vom lucra în aşa fel încît echipa să nu sufere nici o schimbare. Cînd antrenorul se va întoarce nici să nu observe că în această perioadă nu a fost cu noi. Venirea sa în stagiul din Emirate este imposibilă. Însă, în cel din Spania, probabil va fi alături de noi”.

Înlocuitorul lui Lucescu a mai zis că ”avem o experienţă tristă. Atunci cînd domnul Lucescu a avut probleme cu inima am fost eliminaţi de Timişoara din Ligă. Nu trebuie să se întîmple din nou aşa ceva. Din păcate, sîntem ieşiţi din Europa. Trebuie însă să cucerim campionatul şi Cupa. Nu numai pentru antrenor. Trebuie să cîştigăm şi pentru fanii noştri. Acestea sînt provocările cu care se confruntă clubul. Să arătăm că eşecul din Europa a fost doar o eroare regretabilă”.

La final, a conchis: ”Aştept cu mare nerăbdare sprijin de la jucătorii cu experienţă. Abordarea lor profesională să fie un exemplu pentru tineri. Toţi să facem o treabă bună. Azi începem programul de pregătire. E simplu, nu diferă mult faţă de cel din anii trecuţi. Atrag atenţia tuturor să fie concentraţi, ascultători. Fiecare să-şi ia vitaminele indicate, asta vă va ajuta să evitaţi probleme inerente după vacanţă. Situaţia din iarna trecută, cînd 12 jucători au avut necazuri după pauză, nu trebuie să se mai repete”.

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
alfar
alfar  •  11 Ianuarie 2012, 19:55

mi-e frica pentru ilustrul IL LUCE ca se va observa ca sahtior poate juca mai bine fara el. poate ar fi benefic un antrenor cu simt al responsabilitatii si care nu cauta intotdeauna alti vinovati de esecuri personale si profesionale.

submarina
submarina  •  11 Ianuarie 2012, 16:32

Se vede ca a fost instruit bine Spiridon, dar despre "vitamine au uitat sa-i spuna":)))

liviuemil
liviuemil  •  11 Ianuarie 2012, 15:33

Asta era important? Faceti si voi ceea ce fac irlandezi de zeci de ani. Nici o stire despre echipele lor ,dar toate rubricile de fotbal sint pline de stiri despre fotbalul englez( in rest Europa nu exista). Pe cind stiri numai despre rusi???? Trimiteti-l pe Constantin Popescu la informatii din tara,i-a crescut cu*rul de cind sta pe scaun.!!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează