INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RECOMPENSA

Salariu mai mare pentru Mutu?

Articol de - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

Conducerea Fiorentinei incepe sa cedeze presiunilor vedetelor sale. Dupa ce Mutu si Frey au spus recent apropouri ca sint nemultumiti de actuala politica a Violei, directorul general Pantaleo Corvino a anunat ca pragul de 1,5 milioane de euro ar putea fi marit in cazul salariilor elevilor lui Prandelli. “Daca vor creste incasarile nu va fi nici o problema sa modificam acest prag. Exista destule moduri pentru a plasa produsul Fiorentina pe piata, dar strada de inca lunga si graba e contraproductiva”, a marturisit Corvino. Amanunte pe www.ifotbal.ro

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
 •  14 Februarie 2008, 12:39

uitativa pe as.com sau marca.com .... e cu mult peste ... daca nu poate sa il faca situ asta calumea, sa il lase cum o fo mie imi placea mai mult ;) ... a si despre Mutu ... vine la REAL MADRID 100% va zic io ... de Mutu is sigur ... mai greu cu chivu acuma. BA SI DE RONALDO IMI PARE FOARte rau ... saracu

 •  13 Februarie 2008, 23:46

voi presa, daca nu-i vedeti pe mutu si chivu la real si barca nu aveti somn. lasati ma oamenii sa joace unde vor, ca stiu ei mai bine ce aleg. cristi s-a gandit la viitorul lui financiar cand a ales inter, e asa de grav sa te gandesti ca mai ai de jucat 5-6 ani, si pe urma ce-o sa faci ?? mutu se simte bine la fiorentina, se simte bine in italia, ce vreti de la viata lor ??

 •  13 Februarie 2008, 20:33

veniti voi sa scrieti aici, mah desteptilor ! Ce plm?!?!? De cate ori intru aici numai comentarii rautacioase gasesc. Bine ca sunteti voi destepti. nu-ti place - nu mai citi GSP, frate. Cred ca fraierii mari sunteti voi.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează