INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Salvarea vine de la Madrid » Răzvan Raț e pe punctul de a se transfera la Rayo

Raț, stînga, în tricoul lui Rayo, într-un derby contra Realului
Raț, stînga, în tricoul lui Rayo, într-un derby contra Realului

Articol de - Publicat marti, 11 august 2015 00:00

O revenire a lui Raț la roș-albi, unde a mai jucat în returul stagiunii 2013-2014, ar fi o veste foarte bună și pentru selecționerul Anghel Iordănescu.

Pentru Răzvan Raț, tot răul făcut de șefii lui PAOK, care l-au "parcat" fără nici o explicație la echipa a doua, s-ar putea să fi fost în cele din urmă un bine. Tocmai problemele pe care fundașul de 34 de ani le are cu grecii i-ar putea ușura reîntoarcerea în La Liga!

Sanchez Blas, unul dintre editorialiștii postului Radio Marca, a dezvăluit că Rayo Vallecano a aflat de situația lui și este gata să-i vină în ajutor. Raț, care a mai jucat la madrileni în returul stagiunii 2013-2014, împrumutat de West Ham, e luat în considerare de antrenorul Paco Jemez pentru flancul stîng al apărării, unde are mari dificultăți în acest moment.

Transferul căpitanului "tricolorilor" ar fi o veste foarte bună și pentru selecționerul Anghel Iordănescu. Fiindcă Raț din acest moment, psihic la pămînt și fără meciuri în picioare, nu este cea mai potrivită soluție pentru "șocul" cu Ungaria, din preliminariile CE 2016, programat pe 4 septembrie la Budapesta.

2017e anul în care expiră contractul lui Raț cu PAOK Salonic

39 de aparițiia bifat "tricolorul" sezonul trecut în tricoul lui PAOK în toate competițiile

10 partidea jucat Răzvan Raț pentru Rayo în sezonul 2013-2014

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează