INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL TAAWON

Sânmărtean, primele impresii după transferul la Al Taawon! Surpriză: unde ar putea juca din vară și ce zice despre Gâlcă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 17:39

Lucian Sânmărtean traversează o perioadă foarte bună la Al Taawon și îi mulțumește lui Costel Gâlcă că l-a adus acolo. Mijlocașul care în curând face 37 de ani e decis să-și prelungească înțelegerea. 

”M-am acomodat foarte bine aici. Mi-a fost destul de simplu, colegii m-au adoptat repede, mă cunoșteau pentru că am jucat aici la o echipă mare, știau cine sunt.

Totul este bine aici, lumea este foarte mulțumită de mine, este mulțumită de rezultatele echipei. Mă bucur că pot să-i ajut.

Salariile nu sunt așa de mari ca la Al Ittihad, dar sunt destul de ok, avem și bonusuri. Important este că se plătesc. Eu am contract până în vară și sunt deja discuții să prelungim înțelegerea”, a declarat Lucian Sânmărtean la TV Digi Sport.

...despre Costel Gâlcă: ”Cu Costel mă înțeleg foarte bine, îi mulțumesc că m-a adus. Mă bucur că pot să-l ajut, îmi place foarte mult ca antrenor și ca om. Îmi dă multă încredere, am liniște și mă bucur că am ales să vin aici.

Gâlcă este văzut foarte bine aici, lumea este mulțumită de el, jucătorii au început să asimileze ce le cere. A reușit să se impună aici, rezultatele echipei îi arată calitățile în fața saudiților. Este profesionist, își face treaba foarte bine”, a mai spus Sânmărtean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
giovinco8943
giovinco8943  •  23 Februarie 2017, 08:41

pare mai tanar galca decat el :)))

melcul_furios
melcul_furios  •  22 Februarie 2017, 19:05

De unde are obiceiul asta prost cu "il ajut"? E un loc de munca, el alearga si da goluri, clubul ii da bani, nu ajuta el pe nimeni. Ce, inainte sau dupa el nu mai exista echipa si rezultate?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close