INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Sapu cel galben » Săpunaru a rămas în istoria Primera Division: a depăşit recordul de cartonaşe galbene :)

Săpunaru (dreapta) încearcă să-l agaţe pe Cristiano Ronaldo // Foto: Reuters
Săpunaru (dreapta) încearcă să-l agaţe pe Cristiano Ronaldo // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 28 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 27 mai 2013 20:56

În 29 de meciuri la Zaragoza, Săpunaru a depăşit recordul istoric al lui Diego Simeone. Are 20 de cartonaşe într-un sezon.

Duminică seară, Cristi Săpunaru a fost înlocuit în minutul 59, la 0-4 cu Betis, din cauza unor dureri la coapsa dreaptă. Dar într-o oră de joc mai provocase un cartonaş. Are 20 de cartonaşe (19 galbene şi unul roşu) în 29 de partide, record negativ în istoria Primerei.

Celebrul Diego Simeone, actualul antrenor al lui Atletico, a fost depăşit. Doar în 9 meciuri de campionat n-a fost avertizat Săpunaru, care a mai primit 3 "galbene" în 6 jocuri de Cupă!

Aflat la final de contract, Cristi poate retrograda cu Zaragoza (locul 19). Două condiţii să rămînă în Primera: să cîştige cu Atletico, în ultima etapă, iar La Coruna (17) şi Celta (18) să nu învingă.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
alucian75
alucian75  •  28 Mai 2013, 14:01

Si cat a fost la nationala - amintirile mele despre el sunt momenetele in care lua cartonase de toate culorile. Om care lasa echipa in 10 oameni...nu prea e de bagat in echipa

costanb
costanb  •  28 Mai 2013, 10:10

Un jucator rudimentar,lipsit de tehnica necesara unui fotabalist de liga I,nu de geba nu-l baga in seama barbugiul de la nationala.

adiultras
adiultras  •  28 Mai 2013, 09:15

sapun...in anglia te vad cel mai bine.....acolo...nu s asa fetite...;) bafta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează