INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Schimbare de ultimă oră la Napoli! Italienii anunță ce se poate întâmpla cu Vlad Chiricheș

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2017 11:10

Soarta lui Vlad Chiricheș, curtat de Galatasaray, depinde și de viitorul stoperilor titulari ai lui Napoli. ”Doar Maksimovici e sigur că rămâne”, a titrat Gazzetta dello Sport.

Alarmă în defensiva lui Napoli! Gazzetta dello Sport anunță azi o posibilă revoluție pentru sezonul viitor. Una care l-ar afecta și pe Chiricheș. Cotidianul roz dezvăluie că "dintre cei 5 fundași centrali numai Maksimovici este sigur că rămâne. Mai ales pentru că De Laurentiis a dat 25 de milioane să-l aducă în vară de la Torino".

Situația lui Vlad, curtat intens de Galatasaray, depinde și de ce se va întâmpla cu stoperii titulari ai lui Sarri.

Raul Albiol ar putea reveni în LaLiga, presa spaniolă aflând că Valencia ar fi pregătită să-i achite clauza de reziliere de 6 milioane de euro. Și Koulibaly a rămas o țintă pentru destule echipe din Anglia, Chelsea în prim plan. "Destinul românului și al lui Tonelli e legat de cei doi. Și Tonelli are însă o propunere de la Fiorentina", scrie Gazzetta.

Chiricheș este cotat la 6,5 milioane de transfermakt.de, însă Galata nu oferă decât 2,5 milioane de euro.

2 goluri în 16 jocuri are Chiricheș în sezonul trecut la Napoli, în Serie A, Cupa Italiei și Ligă. A adunat 1.124 de minute în campionat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  08 Iunie 2017, 16:33

CAP DE CAL N-ARE LOC NICI LA VOLUNTARI....!!!!!! CINE MAI DA 2,5 LEI PE EL ????? EU CRED CA VA PLECA LA KARABUCSPOR LA IMPRUMUT ..........

blatistu49
blatistu49  •  08 Iunie 2017, 11:45

savinala Voluntari sa u Chiajna

Vezi toate comentariile (2)
Comentează