INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Scrisoare emoționantă trimisă de Ahmetov: "Numele Mircea Lucescu va rămâne scris în istoria lui Șahtior cu litere de aur"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat marti, 01 august 2017 09:30

Patronul echipei ucrainene Șahtior Donețk, antrenată 12 ani de Luce, l-a felicitat pe tehnician sâmbătă, când a împlinit 72 de ani: "Toate performanțele noastre nu ar fi fost posibile fără neprețuita dumneavoastră implicare".

Mircea Lucescu a părăsit Șahtior în vara lui 2016, după 12 ani pe banca "minerilor", dar Rinat Ahmetov nu l-a uitat. Pe 29 iulie, când antrenorul a împlinit 72 de ani, patronul clubului ucrainean i-a trimis o frumoasă scrisoare de felicitare.

"Dragă, Mister. Vă doresc din toată inima La mulți ani!", a început Ahmetov. "În 2017, Șahtior a cucerit al zecelea titlu al Ucrainei. Acest succes și toate performanțele noastre nu ar fi fost posibile fără neprețuita dumneavoastră implicare. Ați ajutat Șahtior să fie de opt ori campioană și să câștige Cupa UEFA, ați oferit clubului 22 de trofee și foarte multe momente emoționante".

Ahmetov a completat: "Nu știu cum să vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut la Șahtior. Numele Mircea Lucescu va rămâne în istoria lui Șahtior scris cu litere de aur". Încheind: "Sănătate și toate cele bune prietenului meu Mircea"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
balauru48
balauru48  •  01 August 2017, 19:49
Postat de Pompiliu Bota pe 01 August 2017, 10:56

Asa e: i se va inalta a 3-a statuie de aur (dupa Tirana si Irlanda de Nord) pe care va straluci: ,,Agentul 007 de la Șaptior,, !

Mai poti, prostalaule? :))

brancusi
brancusi  •  01 August 2017, 13:32

Singurul mare antrenor roman in viata!

gazistu
gazistu  •  01 August 2017, 13:14

dupa 12 sezoane acolo, cred si eu ca o scrisoare de multumire ar merita si el...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează