INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECIZIE

Oficial! Edward Iordănescu a semnat cu noua echipă

Foto: cska.bg
Foto: cska.bg

Articol de - Publicat miercuri, 24 august 2016 16:17

Negocierile purtate de Ewdard Iordănescu cu formaţia bulgară ŢSKA Sofia au fost finalizate, iar tehnicianul român a semnat cu gruparea bulgară.

update

Clubul a oferit deja primele imagini cu Edi Iordănescu la ȚSKA, iar conform site-ului echipei, prezentarea oficială va avea loc mâine, de la ora 11:30.

Știre inițială:

"Mai sunt de pus la punct mici detalii, dar lucrurile par aproape conturate", spun apropiaţii fostului antrenor al Pandurilor.

Iordănescu va lucra în Bulgaria alături de staff-ul său din care fac parte Alexandru Radu, Ionuţ Stelescu şi Bogdan Pârvu.

ŢSKA Sofia, formaţie care ocupă după primele patru jocuri disputate în acest sezon locul cinci în clasament, cu 7 puncte, va evolua în runda următoare acasă, cu Lokomotiv, locul opt la ora partidei cu 5 puncte acumulate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  24 August 2016, 23:53
Postat de dinamo_fan pe 24 August 2016, 22:44

steaua rosie comunista langa icoana Sfantului Gheorghe...macar e mai bine decat steaua rosie comunista langa poza penalului gheorghe :))

militia vegheaza! mortilor, inca nu ati astupat groapa?

ftwraku
ftwraku  •  24 August 2016, 23:15

Imi place de antrenorul Edi Iordanescu. Are pesonalitate. Atentie,nu este la fel de tant si de incapatanat ca taica-su. Doar ca,acum nu mai posibilitatile de la CM din 94 cand poti antrena o echipa buna,capabila sa se bata cu aproape oricine cu sanse bune. Eu sper sa reuseasca in Bulgaria,apoi sa avanseze...Daca apoi ar face rezulate aici,apoi prin Belgia,Olanda,samd,ar merita si o sansa pt echipa nationala. Este tanar,putere de munca are,mult succes. Din ce l-am vazut,putin cei drept,nu garantez,are si caracter... Mi-a placut ca nu a acceptat balciul de la Pandurii,inseamna ca are caracter. Nu ramai la o echipa care nu plateste jucatorii ca iti bati joc de meseria ta. Succes Eduard Iordanescu.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  24 August 2016, 22:47

cska litex sofia

Vezi toate comentariile (6)
Comentează