INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV Secretul succesului pentru Nicolae Stanciu: „Cu siguranță, pe mine banii nu m-au schimbat! La mine a fost o dorință foarte, foarte mare de a câștiga”

Articol de - Publicat sambata, 15 aprilie 2023 09:05

La 29 de ani, Nicolae Stanciu a cucerit titlul cu Wuhan Three Towns în decembrie și a bifat o performanță istorică: a cucerit titlul în patru țări diferite, România, Belgia, Cehia și China. În exclusivitate pentru GSP.RO, mijlocașul a dezvăluit care a fost modul în care a reușit în carieră.

- N-ai timp să te uiți la meciurile din România, dar bănuiesc că ești la curent cu tot ce se întâmplă în țară. 
-  Meciurile din Liga 1 se joacă la o oră destul de târzie în China ca să pot să le urmăresc. Farul este în cea mai bună formă și merită să fie pe primul loc. Nu surprinde pe nimeni, au jucători tineri foarte, foarte buni. Îl au pe Denis Alibec, care și-a regăsit forma. Iar legat de Rapid, e greu să câștigi în Giulești cu atmosfera de acolo. Oricine ar merge acolo, nu doar echipe din prima ligă, cu atmosfera din Giulești e greu să bată.

- Farul are jucători experimentați, care au fost prin străinătate, dar s-au întors. Tu ești unul dintre puținii jucători români care au plecat și au făcut ceva importat în străinătate. Restul de ce se lovesc de un zid și nu reușesc să performeze?
- Chiar nu știu ce să-ți răspund... Eu, din fericire, am reușit să joc multe meciuri la echipele pe unde am fost în străinătate. Nu știu ce se întâmplă cu ceilalți, poate faptul că pleacă de foarte tineri afară... Acum, totuși, am impresia că toți mai mulți dintre ei reușesc să joace, să se impună, să lupte pentru un post de titular la echipa lor. Am mai zis-o, cred că avem un viitor frumos cu acești jucători tineri care vin din spate.

- OK, dar tu cum ai reușit să te impui? Ai schimbat ceva față de ceea ce făceai în România? Pe lângă presiune, antrenamente, oameni și bani.
- Cu siguranță, pe mine banii nu m-au schimbat! La mine a fost o dorință foarte, foarte mare de a câștiga. Mi-am dorit mereu, la orice echipă la care am fost, să reușesc să câștig trofee. Asta a fost cel mai important pentru mine și chiar am reușit să fac lucrul acesta. Pe urmă, cred că depinde de fiecare, de modul cum se pregătește, cât de mult se antrenează, atât cu echipa, dar și individual, cât de mult are grijă de alimentația lui și de odihnă.

- Tu se pare că ai reușit.
- Da, dar nu pot să-i judec pe alții. Poate la mine a contat faptul că sunt căsătorit și am avut parte de liniște. M-am putut concentra să fac ceea ce ce îmi place, să muncesc zi de zi la antrenamente și cred eu că dacă ai liniște să faci lucrul acesta și nu te preocupă alte lucruri externe, cu siguranță vei reuși.

CITEȘTE ȘI:

Analiza financiară pe acte oficiale în Liga 1 » PLAY-OFF: CFR, buget de salarii uriaș, Rapid e sub Sepsi! FCSB domină două capitole + Cine a avut cel mai prost management pe 2022
ANALIZĂ FINANCIARĂ
Analiza financiară pe acte oficiale în Liga 1 » PLAY-OFF: CFR, buget de salarii uriaș, Rapid e sub Sepsi! FCSB domină două capitole + Cine a avut cel mai prost management pe 2022
Triunghi amoros: Larisa Iordache s-a cuplat cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs. Primele imagini cu cel mai nou cuplu din sport
RELAȚIE
Triunghi amoros: Larisa Iordache s-a cuplat cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs. Primele imagini cu cel mai nou cuplu din sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
tarnaveanu
tarnaveanu  •  15 Aprilie 2023, 19:26

Sigur Stanciule. De asta ai și ajuns în China, evident nu pentru bani.

romeverest
romeverest  •  15 Aprilie 2023, 15:57

Ai dreptate Nicusor !! Daca ramaneai la Fcsb nu ai fi castigat nimic in toata cariera ta de fotbalist !!

marius1979
marius1979  •  15 Aprilie 2023, 13:13

Penibila declaratie. Toti stim ca teai dus pentru bani. Si asta nui o problema. Bravo tie. Dar nu lua oamenii de fraieri. Joci intrun campionat de nimic. Astai adevarul. Accepta si mergi mai departe. Hai Noroc

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close