INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  "BRILIANTUL", APROAPE DE AL NASR

Şefii lui Al Nasr merg la Firenze să rezolve transferul lui Mutu

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iulie 2010 00:00

Mutu are şanse tot mai mari să devină coleg cu Ovidiu Petre şi Cociş. Şefii lui Al Nasr pleacă săptămîna viitoare în Italia pentru a stabili detaliile unui amical între Fiorentina şi clubul arab.

Gazzetta dello Sport scrie că prilejul este ideal şi pentru grăbirea tratativelor referitoare la mutarea lui Mutu în Arabia Saudită. "Briliantul" e dorit insistent de Zenga, iar conducătorii echipei saudite îi pregătesc românului un contract de 3 milioane de euro pe an.

Declarat transferabil de Fiorentina, Mutu are oferte atît de la granzii Turciei, cît şi din partea mai multor grupări din Arabia Saudită şi MLS. Toate echipele interesate s-au arătat dispuse să achite preţul solicitat de Fiorentina în schimbul serviciilor lui, aproximativ 6 milioane de euro.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
casian777
casian777  •  06 Iulie 2010, 15:34

adi nu te du la arabi,...ai fost esti si vei ramane unul dintre cei mai buni fotbalisti romani,...mult succes Aditza !

dumyalx
dumyalx  •  06 Iulie 2010, 14:25

Un jucator terminat dupa parerea mea. Oricum pretul mi se pare mic. Din moment de Radoi care e fundas sau mijlocas defensiv a costat 6 milioane...

kkkotto07
kkkotto07  •  06 Iulie 2010, 13:44

Bafta Mutule! Pt mine ramai un jucator mare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează