INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CORDOBA

Setat pe gol » Florin Andone a marcat din nou. A treia etapă la rând

Articol de - Publicat luni, 18 aprilie 2016 00:00

Meciul și golul. Așa o ține Florin Andone de 3 etape în Segunda Division.

A dat 3 în acea deplasare halucinantă cu Gimnastic (4-4), apoi i-a înscris unul lui Albacete (2-3), iar ieri a recidivat la Huesca.

I-a trebuit, într-adevăr, mai bine de-o repriză ca să se "încălzească". Dar când și-a intrat în mână n-a iertat. La capătul unei acțiuni colective, "vârful" Cordobei a materializat în gol pasa lui Pedro Rios și a închis astfel tabela: 2-0. Era minutul 53.

"Tricolorul" ar fi putut bifa chiar o "dublă", însă adversarii i-au blocat șuturile în două rânduri. Iar după ce a luat un "galben", pentru tragere de timp (74), a fost înlocuit cu Pineda (88).

18 goluria dat Andone în 29 de partide de campionat. Are și 6 assisturi

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează