INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  QATAR

Și-a spălat păcatele » Dragoș Grigore s-a revanșat pentru autogolul marcat etapa trecută

Stoperul lui Al Sailiya e și stoperul
Stoperul lui Al Sailiya e și stoperul "naționalei" noastre pentru Euro

Articol de - Publicat duminica, 20 martie 2016 00:00

Dragoș Grigore s-a revanșat cu gol ieri la Al Sailiya pentru autogolul din etapa trecută.

Totul părea să-i meargă pe dos lui Dragoș Grigore la Al Sailiya. Săptămâna trecută, autogol de generic TV, cu pieptul, la 0-4 cu Al Gharafa. Iar ieri altă gafă, împotriva lui Qatar SC, penultima clasată. S-a plasat prost la un corner, iar Fadhl Omer a reluat în plasă, cu capul, chiar din fața lui: 0-1 în minutul 18.

Dar meritul fostului fundaș al lui Dinamo e că nu s-a lăsat copleșit. Iar în final (80) a apărut ca din senin în careul advers, la o lovitură de colț, și a trimis în plasă, cu burta (!), balonul deviat cu capul la bara a doua de un coechipier.

Arbitrul n-a vrut să-i valideze reușita, considerând că se afla în poziție de ofsaid. Însă după o consultare cu asistentul său a revenit asupra deciziei. Iar Al Sailiya a plecat acasă cu un punct (1-1).

Torje, assist, dar scos la pauză

Grigore a fost singurul "tricolor" care a marcat ieri. În Turcia, Gabi Torje a executat cornerul din care Osmanlispor a deschis scorul cu Genclerbirligi (3-1). Ex-dinamovistul, de 3 ori la rând rezervă în precedentele etape, intrând spre final, a fost înlocuit tactic la pauză. Iar Rusescu a fost ținut pe teren pînă-n minutul 73. La oaspeți, Bogdan Stancu a jucat o oră, Latovlevici nefiind convocat.

"Nu știu dacă acest gol poate fi o revanșă pentru ce mi s-a întâmplat etapa trecută. Așa a fost să fie atunci, o zi neagră"
Dragoș Grigore, fundaș Al Sailiya

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează